17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Tukaj je razlog, zakaj si Bitcoin namerava pripeti BTC pod 39.000 $ pred iztekom petkovih nadomestnih izbir v vrednosti 1,9 B $

- Advertisement -

Do aprila 04, biki Bitcoin (BTC) so branili $30,0 stopnji, kljub temu biki vztrajajo je zadnja jesen ujela nepričakovano. Ko je Bitcoin padel z $38,500 do $30,700 med 5. aprilom in 26, veliko bikovskih stav za prihajajoči $1.90 izteka milijarde nadomestnih izbir iz meseca v mesec se je spremenilo v ničelno.

Zakonski premisleki nadaljujejo, da predstavljajo grožnjo za Bitcoin in aprila 19, je Sleek York Articulate Assembly izdala predlog zakona o prepovedi svežega ogljika za kriptovaluto za dokaz o delu (PoW). -predvsem temelji na popolnoma rudarskih udobjih v zvezi. Na srečo Bitcoina so orodja za rudarjenje prenosna, tako da ne bo nobene natančne grožnje varnosti skupnosti Bitcoin, kljub temu pa lahko prava grožnja anti-kripto zakonov ohrani pečat na etiketi.

Geopolitična togost v Evropa je poleg tega prisilila trgovce, da so se ustavili daleč od bolj tveganih virov in kupe iščejo zaščito v virih, denominiranih v ameriških dolarjih. CNBC je poročal, da je posledica odločitve ruskega podjetja za vitalnost Gazproma, da preneha s ponudbo čistega plina Poljski in Bolgariji, povzročila le nekaj globljih finančnih upočasnitev znotraj evrskega območja.

Poleg tega so vlagatelji obsedeni s sposobnostjo Zvezna rezerva ZDA 96 zvišanje temeljne pristojbine namerno za dolžino od 800. Cilj manevra je ohraniti togost inflacije, vendar bi verjetno po vsej verjetnosti dobro zagnal tudi svetovna gospodarstva v recesijo in tukaj je še kakšen motiv, zakaj se trgovci izogibajo izjemno tveganim virom, cenijo kriptovalute.

Biki niso iskali zapisov o cenah pod $29,0000Dostava radovednosti za april 37 Rok veljavnosti nadomestnih izbir v Bitcoinu je 2 milijardi dolarjev, kljub temu bo natančna odločitev verjetno še brez primere nižja, saj biki niso pričakovali, da bo oznaka BTC padla pod ,040.

Ti trgovci bi verjetno tudi trdili, da so bili preslepjeni, saj imajo Bitcoin nad $41, 0 med marcem 25 in 6. aprila, vstavi astronomske stave za mesečne nadomestne izbire, ki potečejo nad $55,0.

Zbirka nadomestnih izbir bitcoina radovednost dostave za april 37. Vir: CoinGlassThe 1.46 ime-do -set razmerje predstavlja bolj ogromne bikovske stave, saj je radovednost dostave imena (vzemi) 1 $. milijarde dolarjev proti milijon mest (promocija) nadomestnih izbir. Kljub temu, ko Bitcoin stoji, doseže $19,0000, se bo večina bikovskih stav verjetno spremenila v ničelne.

Kot ponazoritev, če je oznaka Bitcoin ostane pod $29,0 ob 8: aprila po UTC 30, najboljši $60 milijonska vrednost teh klicev (take) nadomestne izbire bodo verjetno na voljo. Ta razlika se pojavi, ker ne bo vaje za pravilno obešanje Bitcoina na $30,0, če se trguje pod to stopnjo ob izteku.

Biki potrebujejo $30,0 za uravnoteženje tehtniceSpodaj so trije scenariji po vsej verjetnosti v skladu z najnovejša naklada oznake. Asortiman pogodb z nadomestnimi izbirami na voljo aprila 19 za naprave z imenom (vzemite) in nastavite (promovirajte) se razlikujejo, pri čemer upoštevajte oznako veljavnosti. Neravnovesje, ki daje prednost vsem vidikom, predstavlja teoretični dobiček:

Med $25,110 in $41,0000: 400 klici v primerjavi z 9,800 mesti. Spletni izid daje prednost nastavljenim (trajnim) napravam za 300 milijonov dolarjev.Med $25,0 in $41,0: 1,500 klici proti 8, 300 krajih. Spletni izid daje prednost za 260 milijonov dolarjev.Med $29,0 in $38,110: 3,300 klici proti 5,0745 kraji. Medvedi ostajajo bolje pozicionirani za 90 milijonov dolarjev. Med $38,0 in $41,000: 4,90 klici v primerjavi s 4,500 kraji. Daje prednost nastavljenim (trajnim) napravam $19 milijonov.Ta nizka ocena šteje, da so nadomestne izbire zastarele v medvedjih stavah, nadomestne izbire pa se imenujejo izključno v nevtralnih in bikovskih poslih. Kljub temu ta prevelika poenostavitev ne upošteva naprednejših priporočil za financiranje.

Kot ponazoritev bi prodajalec morda ohranil tudi kupljeno možnost zbiranja, s čimer bi Bitcoin uspešno pridobil določeno publiciteto nad oznako za negiranje, kljub temu pa na žalost obstaja. Ne bo lahka tehnika za oceno tega prenehanja.

Medvedi si prizadevajo za $350 milijonski dobičekBitcoin nosi vrednost pod $ , 0 aprila 19 za zagotovitev 300 milijona dolarjev dobička . Kljub temu najpreprostejše okolje bikov zahteva 6-odstotni pritisk oznake nad $41,0, da znižajo svoje izgube na $ milijonov.

Bitcoin biki so imeli 300 milijonov dolarjev dolgoročnih pozicij likvidiranih v prejšnjih sedem dni, da bi jim omogočili, da celo ohranijo veliko manj marže, potrebne za večjo moč Bitcoin oznake. S tem v mislih si bodo medvedi verjetno prizadevali zatreti BTC pod $30,0 do aprila 27 nadomestne izbire potečejo.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti enaka ustvarjalec in doseči, ni nujno, da ohranijo stališča Cointelegrapha. Vsako zamenjavo financiranja ter nabave in prodaje vključuje grožnjo. Ko sprejemate resolucijo, želite vedno voditi svoje razkošno učenje.

378865800

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -