17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Tukaj so 3 ideje, ki jih hodlerji lahko zaslužijo na bikovih in podvrženih trgih

- Advertisement -

Zagovorniki kriptovalut so že leta hvalili funkcionalnost digitalne valute in blokovne verige, ki spreminja področje. Toda s minevanjem vsakega tržnega cikla trenutni projekti dosežejo in napredujejo, in obljubljena uporabnost teh projektov »primerov primerne svetovne uporabe« ni izpolnjena.

Medtem ko večina žetonov obljublja rešitev problemi v pravem svetu, najučinkovitejših jih le nekaj proizvede, druge pa so zgolj špekulativne naložbe.

Tukaj si oglejte tri vprašanja, ki jih vlagatelji kriptovalut lahko v resnici »proizvedejo« s svojimi gotovina.

PosojiloMorda je najučinkovitejši primer uporabe, ki je na voljo imetnikom kriptovalut, tudi eden od vseh najstarejših denarnih aplikacij v financah: posojanje.

Odkar se je sektor decentraliziranih financ (DeFi) pojavil v 20, so na voljo alternative za posojanje imetnikov kriptovalut njihovi žetoni v trgovini za nagrade so se pomnožili.

Blue-chip DeFi protokoli ljubijo Aave, Maker in Compound ponujajo resničen donos na stabilne coine, manj identificirani protokoli pa na splošno ponujajo boljše nagrade, tako da je to bistvena likvidnost načrta.

Trenutno se je samodisciplina kriptoposojila razširila na geografske regije, v katerih na splošno prevladujejo šibke finance. Prav tukaj je strašno poučno za pravo lastnino, mesto, kjer napreduje vrsta eksperimentalnih platform za kriptovalute, ki v bistvu temeljijo predvsem na hipotekah in kotaciji.

Platforme obožujejo Vesta Fairness in na novo uvedene USDC.properties imetnikom kriptovalut ponujajo možnost, da zavarujejo svoje premoženje, da ustvarijo hipoteko ali jih posodijo potencialnim trgovcem s prebivališčem v trgovini za dolgoročni donos.

Kmetovanje stabilnih kovancevEden od drugih sistemov za ohranjanje hodl zaslužka za uporabo je gojenje stabilnih kovancev. Trg kriptovalut je pravilno identificiran zaradi visoke nestanovitnosti in poslov z veliko nevarnostjo, vendar je dohodek in donos na stabilne coine varnejši sistem za rast portfelja brez nevarnosti vlaganja v Bitcoin (BTC) in altcoine.

Na bikovih in podvrženih trgih je za dobro delovanje protokolov DeFi potrebna likvidnost, integracija stabilnih kovancev na centraliziranih in decentraliziranih borzah pa je pomagala, da je trg izumrl in prenehal dovolj likvidno.

Platforme obožujejo Curve Finance, Chunky Finance in Dealer Joe ponujajo donos na bazenih likvidnosti stabilnih coinov, obrestne mere pa lahko dosežejo tudi 20% APY.

Povezan: Dvostranski zakon, ki daje CFTC pooblastilo nad menjalnicami in stabilnimi kovanci

Ponudbe žetonov brez izgubeEden od drugih sistemov za »uporabo« kriptovalute je sodelovanje v ponudbah žetonov brez izgube, ki se sprožijo v celotnem ekosistemu.

Primer zagotavljanja žetona brez izgube so dražbe parachain, ki se odvijajo v omrežjih Polkadot in Kusama. Pri tem slogu začetka protokola lahko vlagatelji, jezni zaradi podpore podvigu, zaklenejo DOT ali KSM za določeno časovno obdobje kot ustvarjanje zavarovanja za podvig.

Sodelujoči prejmejo domači žeton na novo uvedenega protokola In commerce za zaklepanje svoje naložbe v pogodbo o striženju podviga. Ko je določeno obdobje zaklepanja polno, se skupna stabilnost žetonov vrne vlagatelju, kar pomeni, da ohranijo svoje običajne imetje, hkrati pa v svoj portfelj vključijo tudi trenutno lastnino.

Lockdrops so še en primer tega načina zagotavljanja žetonov brez izgube. Ena je bila pred kratkim uporabljena pri izstrelitvah protokola Astroport in Mars.

Lockdrops so bili znani tudi kot airdrops, ker tehnično ne podpirajo projektov pri zbiranju sredstev, temveč zahtevajo določeno stopnjo predanosti za prihodnjo uporabo od prejemnikov žetonov. Medtem ko airdrops pošteno razdeljujejo žetone uporabnikom, ki se odločijo, lockdrops zahtevajo, da se željne stranke zavežejo, da bodo zaklenile nekaj likvidnosti, ki jo lahko podjetje celo uporabi v svojem začetnem začetku.

Začetek Astroporta je trenutni del za zagon likvidnosti, kjer lahko udeleženci mesta verjetno predstavijo pare likvidnostnega sklada v trgovini za boljšo stopnjo nagrajevanja. Po zaklepanju se posameznikom dodeli enkratna nagrada za zaklepanje, da ohranijo, zamenjajo ali uporabijo za predstavljanje likvidnosti.

Likvidnostna podjetja prejemajo tudi sredstva za trgovanje in druge spodbude, ki računajo na likvidnostni sklad, v katerem so, kot tehniko za povečanje naključne provizije za zagotavljanje te likvidnosti.

Ko je dogovorjeno obdobje blokade polno, lahko uporabniki prosto pridobijo likvidnost.

Ponudbe žetonov brez izgube dajejo dolgoročnim imetnikom kripto podjetij, da izdelajo žetone za na novo uvedene protokole v trgovini za donos in kar precej tega žetona, ki bi ga zbrali kot nagrado .

Želite dodatne podatke o trgovanju in vlaganju v kripto trge?Vesta Fairness in Algorand vdihujeta trenutni življenjski slog v pravilno tokenizacijo lastninePrizadevamo si za pridobitev kriptohipoteka? Tukaj je tisto, kar bo potrebno vedeti ali ne več Rešitve Web3 so namenjene ustvarjanju ustreznega trga nepremičnin v Združenih državah ekstra dostopnoDecentralizirano financiranje: sprejemljive ideje za sodelovanje in prikaz Decentralizacija “popolnoma nujna” pri gradnji trgov kriptokapitalaMnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so v celoti avtorjeva in ne predstavljajo več nujno podvajanja stališč Cointelegraph.com. Vsako naložbeno in trgovalno potovanje vključuje grožnjo, zato je pri sprejemanju rešitve najpomembnejše vedenje, ki se ga naučite.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -