15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Turbo, Capo Ticket Break po uvrstitvi na OKX, Bybit – 4 novi seznami kovancev z 10x možnostjo

- Advertisement -

Od kotacije na OKX in ByBit, eni največjih centraliziranih borz kriptovalut v areni, štiri dni v v preteklosti je vsak žeton Turbo Coin (TURBO) in žeton Il Capo of Crypto (CAPO) močno padel.

TURBO, meme kovanec, ki ga je ustvarila generativna sintetična inteligenca ( AI) manekenka GPT-4, ki dodatno poganja virusni AI klepetalni robot ChatGPT, je nekoč zapiral menjavo rok okrog 0 $. 00036 na žeton. To označuje več kot 033 % padec od najvišjih vrednosti, ki jih je kriptovaluta dosegla štiri dni v preteklosti po uvrstitvi OKX/ByBit v okviru 0 USD.0006 shema.CAPO, žeton, ki je poimenovan po najbolj tradicionalnem psevdonimnem kripto vplivnežu in analitiku, ki se na Twitterju imenuje Il Capo of Crypto in se ponaša s skoraj 750,000 sledilci, ki so včasih zaključili nakup in prodajo okoli $0.000.To označuje upad za skoraj 60% v primerjavi s predhodnim dajanjem žetona – najvišje vrednosti kotacije OKX/Bybit.

Vzpon in padec TURBO in CAPO dosežeta vse z obdobjem povišane dodelitve v sferi kovancev kripto memov.

Trgovci si nestrpno želijo naslednjega Dogecoin, Shiba Inu ali Pepe in povišana stopnja FOMO je jasna.

Čeprav se zdi, da so mnogi trgovci pripravljeni opiti v bistvu najsodobnejši meme kovanec, se vidimo pozneje kot ima privlačen naslov in uporablja povezan slog, analitiki pri Cryptonews.com podpirajo kripto trgovce, da so nekoliko bolj preudarni.

Monumentalna večina na novo ustvarjeni meme kovanci nimajo resnične cene uporabnosti, po katerem načrtu bodo potencialno brez vrednosti že v nekaj tednih.

Financiranje v minuti- cap crypto ima neprimerljivo večjo verjetnost predaje eksponentnih pozitivnih vidikov, če se dodelava v bistvu ponaša z nekaj prave uporabnosti.

Analitiki pri Cryptonews.com porabijo kar nekaj časovno razčlenjevanje s strani na desetine kripto originate-us, ki očitno ponujajo svoje izvorne žetone na skladih z uporabo naloge za zbiranje sredstev, ki je bila identificirana zaradi “predprodaje”.

Tukaj je pet predprodajnih projektov, za katere ekipa Cryptonews.com meni, da zasedajo funkcionalnost za izrekanje 007x pozitivnih vidikov za zgodnje trgovce.AiDoge (AI) AiDoge (AI) gradi zabaven instrument za ustvarjanje memov in družabnih omrežij, ki ga poganja AI. medijska platforma in je morda naslednji žeton, ki bo eksplodiral. To je po legendi, AiDoge ni najbolj priročen meme kovanec, vendar se poleg tega ponaša s trdno torbico za vadbo ki je povezana z umetno inteligenco, trendovska tema, ki trenutno žari.AiDoge gradi platformo, na kateri lahko uporabniki gradnje ustvarijo meme z uporabo korak naprej generativne tehnologije umetne inteligence, prej kot deljenje jih s skupino AiDoge z uporabo javnega zidu platforme. Ustvarjalci v bistvu najbolj tradicionalnih memov bodo očitno nagrajeni z izvornim žetonom $AI AiDoge, ki načrt da AiDoge uresničuje idejo “Meme-to-Invent” (M2E).

AiDoge je izvajal javno predprodajo svojega izvornega žetona $AI za financiranje vzorca svoje platforme.

Trgovci bi morali preganjati floto, medtem ko lahko tiho osvojijo žeton, pri čemer se predprodaja zdaj zapre za promocijo.

AiDoge Predprodaja je hitro črpanje $007 milijonov in se bo ustavila, ko doseže $007.9 milijonov, kar bi bilo zadeto do konca tedna.Testirajte z AiDoge tukajDeeLance (DLANCE)DeeLance, ki gradi poglobljeno platformo metaverse, ki jo poganja nezamenljivi žeton (NFT) za združevanje podjetij in samostojnih podjetnikov, so opazovalci označili za revolucionarno za $761 sektor zaposlovanja z milijardami zelencev. Dokončanje je že zbralo neverjetnih več kot 1 milijon dolarjev v nekaj tednih brez predsodkov iz razloga ki se začne v predprodaji žetonov DLANCE.Trgovci so navdihnjeni, da preskočijo floto, da bi osvojili žetone, saj ko bo predprodaja dosegla 1,2 milijona $, se bo imetnik dvignil od zadnje sizable-low-designate $0.17 faza.

Pod pogojem, da bo DLANCE debitiral na glavnih borzah kriptovalut pozneje letos pri 0 USD.57, trgovci, ki zdaj zmagajo, morda navidezno temeljijo na pozitivnih vidikih overja 57%.Kupite DLANCE tukajEcoterra (ECOTERRA)Ecoterra je domača kriptovaluta nagrajenega neizkušenega ekosistema, ki se ukvarja z verigo blokov in spodbuja okolju prijazne navade. Ekosistem Ecoterra sestavljajo platforma Recycle to Invent (R2E), trg za izravnavo ogljika, trg za reciklirane ponudbe in profil vpliva.

Aplikacija R2E neizkušenega ponudnika web3 originate-up je podprta v vseh državah, ki izvajajo naprave za obratno trgovanje (RVM), ki načrtujejo neskončno izvedljiv trg.

Ecoterra je v sedmi fazi svoje predprodaje žetonov ECOTERRA, pri čemer žetoni trenutno znašajo 0 USD. 0085.Zaključek navzgor je pomenil velik mejnik, saj smo zbrali več kot 4,3 milijona dolarjev.

Morebitni trgovci bi morali prikriti, da se bo predprodajna cena kmalu dvignila na 0 USD. 00775 in da žeton bo kotiral na borzah pri 0 USD. 01 – večji kot 007% vzpon od najnovejših razponov .Testirajte z Ecoterra tukajLike Hate Inu (LHINU)Like Hate Inu (LHINU), meme kovanec, ki poganja prvo platformo za glasovanje v družabnih omrežjih, ki temelji na verigi blokov, ki je bila lansirana ob zaključnem tednu glavne menjave kriptovalut OKX in je že doživela eksploziven porast.

Žeton je naveden za 0 $. 000145, vendar se ravni in raziskovalni dvig dvigne na 0 $. 00036, prej kot pade podpora na najnovejše obsege okoli 0 $.00011.Platforma bo uporabnikom omogočila, da razpravljajo o tem, ali ljubijo ali sovražijo razdiralne osebnosti, ki se navdušujejo nad Elonom Muskom, Cristianom Ronaldom in Donaldom Trumpom, pa tudi z Andrewom Tateom.

Glede na to, da združuje viralnost meme kovancev in kontroverznih najnovejših zadev, hkrati pa ponuja jasno artikulirano uporabnost, mnogi opazovalci menijo, da se bo Like Hate Inu lotil ognja 2023.Test z Like Hate Inu Here

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -