2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Turška lira Plod prispeva k dvigu vsakodnevnega trgovanja s kriptovalutami v Turčiji...

Turška lira Plod prispeva k dvigu vsakodnevnega trgovanja s kriptovalutami v Turčiji na več kot milijon

Ugled kriptovalut v gospodarstvu težka Turčija je vztrajno naraščala s potrebo po vsakodnevnem trgovanju, ki zdaj presega 1,,, je navedeno v spisu. Ta porast trgovanja je bil pripisan depreciaciji lire, ki je decembra v primerjavi z ameriškim dolarjem padla na novo najnižjo vrednost 12.

Lira Plunges

Trgovine s kriptovalutami v Turčiji, ki jo je prizadela inflacija, narasla na 1,000, na dan za glavni čas od marca, je navedeno v datoteki Reuters, ki citira datoteke Chainalysis in Kaiko.

V skladu z datoteko , vrnitev na več kot 1,, trgovanje na dan je blizu v času, ko je turška fiat valuta, lira, depreciirala za skoraj 40% od septembra. Prej od zadnjega skoka je trgovanje s kriptovalutami v Turčiji pred tem preseglo 1,,000 dnevno obvestilo po presenetljivi razrešitvi guvernerja centralne banke predsednika Recepa Tayyipa Erdogana marca 20.

Odpustitev takratnega guvernerja Nacija Agbala je sprožila strahovi pred inflacijo med Turki in pripeljali do padca lire za več kot 12%. Po drugi strani pa je po dolgem času relativne stabilnosti – kar je povzročilo zmanjšane transakcije s kriptovalutami – promet na dan presegel 1,000,000 ponovno obvestilo po zadnjem padcu lire.

Kot so potrdile sveže datoteke, je lira takoj padla na novo najnižjo vrednost 18.12 za vsak denar decembra 22, . Po drugi strani pa se je lira, potem ko je izvršna oblast objavila prepričanje o reševanju, povrnila na 10.50 v času pisanja.

Omejitve zlata so dobrot za kripto

Reutersov spis je nakazal, da bi najnovejši dvig trgovanja s kriptovalutami lahko zelo pametno povezal z omejitvami, uvedenimi za dolžino leta, zaradi katerih je Turkom postalo prefinjeno pretvorbo lire v zlato. Polet Bitcoina do nove najvišje vrednosti vseh časov, večjih od $50 Dobro zadostno novembra je poleg tega navedeno, da je prispeval k povečanju trgovanja.

Glede na kriptovalute, ki so najbolj vroče pri Turkih, je v datoteki navedeno, da sta bitcoin in stabilni coin USDT najbolj obrabljena kovanca . To dokazujejo datoteke, ki kažejo, da je par TRY/USDT eden izmed mnogih parov, s katerimi se največ trguje, medtem ko je par fiat valute z BTC 10 najbolj trgovana.

Mnenja, da Turki ekstra in ekstra prehajajo na kriptovalute skoraj približno mesece po tem, ko je centralna banka prepovedala uporabo kripto lastnine pri plačilu blaga in podjetij. Poleg tega je predsednik Erdogan izjavil, da se država spopada s kriptovalutami.

Kakšno je vaše mnenje o tem spominu? Povejte nam, kaj imate v mislih, v razdelku za komentarje pod.

Terence Zimwara

Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajen novinar, avtor in pisatelj. Obširno je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij, tako pametno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo lesno pot.


Potrdi bonitetno oceno: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je za najbolj priročne informativne funkcije. Ne gre več za neposredno zagotavljanje ali nagovarjanje predloga za nakup ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naenkrat ali v krožni shemi, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli omenjeno kričeče materiale, blago ali podjetja v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments