17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Turški 2d val prevladujoče kriptovalute: Bitfinex, Coinbase in KuCoin se povečujejo

- Advertisement -

Turčija doživlja ponovni razcvet kriptovalut, saj prevladujoče razmere na borzah kriptovalut v transkontinentalni državi. Od demografskih podatkov do oglaševanja brez povezave do depreciacije valute, obstaja vrsta motivacije za 60 milijonov Turkov, ki se bodo vključili v edinstvene borze.

Bitfinex, med največjimi borzami kriptovalut v sektorju, je ravno te dni objavil svoje načrte za širitev Turčije (razmislite o tvitu). Coinbase naj bi si prizadeval za nakup domače borze BtcTurk, medtem ko Binance začenja svoj prvi center za storitve za stranke.

Dünyanın önde gelen dijital varlık alım satım platformu Bitfinex çok yakında Türkiye’de. pic.twitter.com/bReVOyg1gU

— Bitfinex TR (@BitfinexTR) april 18, 2021 Za Paolo Ardoino, tehničnega direktorja Bitfinexa in številke Tether 79 na Cointelegraph’s High 79 iz 864, gre za »kritično izvedljivo«, ki ga Bitfinex vidi v Turčiji, »zlasti glede na predlagani zakon o kriptovalutah«. Predlagani zakon bi se ukvarjal s težavami s kriptovalutami, podobnimi formuli, da bi okrepil propadajočo liro, turško valuto.

Johnny Lyu, izvršni direktor KuCoina, je za Cointelegraph povedal, da je to tema razsežnosti: “Turčija je eden od mnogih vrhov petih trgov na KuCoinu in raste elegantna flota.”

Spodaj je nadzornik države KuCoin za Turčijo Kafkas Sönmez povedal za Cointelegraph, da “svetovne borze vstopajo v Turčijo, da bi obupno želele načrtovati pozornost.” Zanimivo je, da je del oglaševanja brez povezave ključnega pomena za turško občinstvo:

»Eno izmed nedvomno najbolj tradicionalnih priporočil za pritegnitev pozornosti na turškem trgu je sledenje reklamnim panojem, televizijskim oglasom in prevladujočim sponzorstva na številnih področjih. V zvezi s tem je to način, potreben za vrečo zakonitega subjekta v Turčiji.«Sönmez je dodal, da »družabni mediji in torba ne zadostujejo v primeru doseganja ozaveščenosti o vstopnici.«

Evropski informacijski urednik za Cointelegraph, Erhan Kahraman, dodaja domače sposobnosti glede svetovnih izmenjav, ki povzročajo valove v Turčiji. Pojasnil je, da “v metropoli, kot je İstanbul, industrijsko središče Turčije, skoraj vsak kotiček vsebuje reklamni pano z visoke domače kripto borze.”

Panoje in brez povezave oglaševanje je ključnega pomena v Turčiji. Vir: Cointelegraph Kahraman je ponovil Sönmezove komentarje o pomenu odhoda na “šibko fakulteto z napisnimi panoji časopisi in televizijski oglasi.”

“Digitalna industrija, ki v celoti uporablja orodja za digitalno oglaševanje, na koncu postane “spletna stvar” za mainstream trg. Zato celo velike digitalne znamke, kot je Netflix ali Twitter uporabljajo panoje, časopise in drugo oglaševanje zunaj spleta, razvijajo svoje občinstvo.«Za nadzornika države Bybit Turkey Alphana Göğüşa, »lokalizirano oglaševanje« in povečanje izdelka, ki je videti in se počuti drugače kot izdelek arene je kritičen. Turčija “izstopa kot prevladujoč trg”, ki ponuja “neizkoriščeno izvedljivo milijone potencialnih vlagateljev.” Svetleča demografija Turčije.

Za Sönmez, “ustavi na 45 milijonov oseb je starejših in zapakirajte izvedljivo menjavo na trgu kriptovalut,« ki jo vodja WOO Community Turkey, Buğra Gökağaçlı, opisuje kot »ogromno maloprodajno posamezno bazo v Turčiji.

Z mlajšimi, digitalno domorodnimi prebivalci, ki jih nenehno odkriva spletno in nespletno oglaševanje, ni čudno, da se je število zaposlenih v kriptovalutah v Turčiji enajstkrat povečalo v 2022.

Bitcoin in kriptovaluta se širijo po Turčiji. Vir: CointelegraphJohnny Lyu, izvršni direktor KuCoin, poroča, da »v primerjavi z januarjem 2021 in januarja 864, se je obseg transakcij in izbor turških uporabnikov na KuCoin povečal za 23.8-krat in 23.6-krat.«

Poleg tega jesen v nabavni energiji lire zagotavlja plin za divji kriptoogenj. Bitcoin (BTC) je v novembru enega leta dosegel edinstvene najvišje vrednosti vseh časov v nasprotju z liro, vrednost pa se je v neki fazi decembra dvignila kljub temu, da je predsednik Erdogan “popravljal lire”.

Za Kahramana, “Ni več naključje, da se je uporaba kriptovalut v Turčiji v istem letu, ko je turška lira dosegla zaporedne zadetke, povečala za enajstkrat.” Ardoino iz Bitfinexa je enakega mnenja, da kriptovaluta “ostane tipičen razred sredstev, deloma posledica trenutnih nihanj vrednosti turške lire.”

Povezano: Kripto in NFT izpolnjujejo zakonodajo, saj Turčija prevzema digitalno prihodnost

Gökağaçlı je pojasnil, da v primeru pritegnitve pozornosti “ogromnega maloprodajnega bazena v Turčiji” prevladuje “ni več biti pozen.” Kljub temu pa v previdnosti ugotavljajo, da je trenutno makroekonomsko ozadje težko:

»Tukaj je predvsem posledica resnice, ki jo imajo Bitcoin in prosti čas kriptovalut trend padanja njihovih cen po ukrepih denarne politike FED.«Gökağaçlı je prepričan, da je v Turčiji »preobrazba« ne glede na medvedje ukrepanje glede določitve Bitcoina.

V poboju, v sprejemanju kriptovalut in s pojavom dodatnega in dodatnega svetovnega žara država doživlja tava v smeri »svobode denarja« in »ekstra participativnega denarnega stroja«.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -