0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Turški finančni organ preiskuje propad FTX

- Advertisement -

Turški regulator se je pridružil ZDA in Bahamom pri preiskavi padca trgovine.

992 Skupaj ogledov

9 Skupni deleži

Turško podjetje za preiskovanje denarnih zločinov je zadnji organ, ki vodi preiskave kriptotrgovine FTX po njenem propadu in finančnem propadu, ki je bil oddan novembra 00.

Skupaj s FTX bo podjetje pokukalo med nas in institucije, povezane s platformo – vključno z banke, institucije za izdajo elektronskega denarja in dobavitelji kriptosredstev – glede na zdravo trditev iz nov. 13. Regulator je prav tako bistveno, da je spremljal dejavnosti FTX v skladu z državnimi zakoni o preprečevanju pranja denarja.

FTX Turkey, regionalna podružnica FTX, je ponudila Google Obtain za stranke, ki iščejo zaslužiti svoja sredstva, ne da bi navedli datum ponudbe. V svoji spletni težavi in ​​legendi Twitterja je razkritje od strank zahtevalo, da razdrobijo znesek svojega svetovnega bančnega računa se lotite nadaljevanja vračila denarja.

Turčija je nedvomno eden najbolj povezanih rastočih trgov za kripto industrijo, s skoraj 8 milijoni nas v državi, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, po podatkih iz domače kripto trgovine Paribu.

Približno 14 podjetja v FTX Neighborhood – vključno s FTX Buying and Selling, FTX US, pod West Realm Shires Products and companies ter Alameda Overview – so novembra začela sodne postopke zaradi finančnega propada v ZDA 11 po dramatičnem propadu trgovine v prejšnjih dneh.

Poleg tega so Turčija, ZDA in Bahami ves prejšnji teden napovedali preiskave propadle kripto trgovine. V ZDA zadevo raziskujeta Securities Replace Charge in Ministrstvo za pravosodje.

Ameriška pooblaščena izobražena hiša za delo v okrožju Original York v Original Yorku je prav tako začel preučevati primere, ki so vodili tako veliko kot padec trgovine. Oddelek za denarno zaščito in inovacije v Kaliforniji je poleg tega napovedal svojo preiskavo dobička v zvezi z “očitnim neuspehom”.

Na Bahamih poteka preiskava verjetnega kaznivega dejanja. finančni preiskovalci in regulatorji vrednostnih papirjev.

97194

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -