23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga TVL podjetja Huobi Eco Chain se je povzpel na 2,7 milijarde USD,...

TVL podjetja Huobi Eco Chain se je povzpel na 2,7 milijarde USD, vendar dva DApps predstavljata 86% zaklenjenega premoženja

Decentralizirana borza Mdex in agregator donosa Filda predstavljata približno 2,4 milijarde dolarjev Hecovega 2,7 milijarde TVL skupaj.

3151 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Huobi Eco Chain’s TVL surges to $2.7b, but two DApps represent 86% of locked assets

Kljub temu, da je Huobi Eco Chain od decembra lansirala impresivno skupno vrednost, zaklenjeno (TVL), le dva DApps predstavljata 2021 % TVL-ja verige blokov

Po podatkih agregatorja kripto podatkov CryptoRank približno 1 USD. 98 milijard ali 73% Heco-jeve TVL je zaklenjeno v decentralizirani menjalnici Mdex .

Mdex je Hecov tekmec PancakeSwap, avtomatiziranemu trgovcu na trgu, ki uporabnikom ponuja spodbude za kmetovanje. V začetku aprila je Mdex na BSC začel tudi dostop do širšega nabora žetonov, ki niso podprti v Heco Chain.

Zbiralnik donosa Filda je drugi največji DApp na Heco, s Fildo, ki predstavlja TVL v višini skoraj $ 400 milijonov ali 13% od Kombinirana vrednost Huobi Eco Chain je zaklenjena. Kot taka si vsi drugi DAppi delijo preostalo 16% ali približno $ 300 milijonov sredstev v Heco.

– Platforma CryptoRank (@CryptoRank_io) 7. junija, 2021

Javna veriga, združljiva z virtualnim računalnikom Ethereum Virtual Machine (EVM), je bila uvedena decembra 2020, da konkurira med novo nastajajočimi EVM-interoperabilnimi verigami.

Kljub centralizaciji kapitala Heco zdaj s TVL znatno premaga številne tekmece, vključno z $ 362 milijonov TVL uspešnega bloka Solana blockchain ima skupno vrednost zaklenjena v višini $ 225 milijonov po mnenju SolanaProject, in Avalanche’s je 225 milijonov zaklenjenih v skladu z raziskovalcem Markr.

Glede na statistiko Heco Chain številka unikatnih naslovov v interakciji z verigo se je v preteklosti povečal 390% tri mesece za označevanje zapisa 12 milijonov. Heco poroča tudi o dnevnem številu transakcij 1. 67 milijonov.

Aprila je Heco dražil, da je prejel prijave od 213 DApps v upanju, da se bo začel na verigi blokov.

Tudi Heco je daleč od izziva svojega glavnega tekmeca, Binance Smart Chain, ki se ponaša s TVL v višini $ 20 .6 milijard po podatkih BSCProject – več kot sedemkrat in pol več kot Heco Chain. Najpomembnejši projekt BSC je PancakeSwap z zaklenjenimi 7,8 milijarde USD ali 38% BSC-jevega kombiniranega TVLl.

Binance Smart Chain prav tako gosti 1 milijon transakcij dnevno po podatkih BSCscan.

3151

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments