19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

TVL sektorja DeFi raste, ko se vlagatelji vračajo na bikovski kripto trg

- Advertisement -

Stroški decentraliziranih finančnih žetonov so se začeli povečevati in dvig končnih stroškov se je zaklenil med protokoli in naraščajoči prihodki dApp namigujejo na izvedljivo oživitev DeFi.

992 Skupni ogledi

30 Skupni deleži

Mesec marec je bil za trg kriptovalut anekdota dveh polovic in obravnavana šibka točka, ker se je otvoritev leta začela odmikati. Trdno stikalo Bitcoin (BTC) nad $30,090 stopnja pomaga izberejo čustva na celotnem področju in tudi žetoni DeFi se začnejo spreminjati navzgor.

Crypto Scare & Greed Index. Dobava: Replacement.me Datoteke podjetja za obveščanje trga kriptovalut Messari razkrivajo, da večina žetonov glave v sektorju DeFi je objavila dvomestne koristne lastnosti v celotnem finalu 30 dni, ki ga vodi THORChain (RUNE), ki se je povišal za 228.92%, in Aave (AAVE), ki je menil, da se oznaka razširi 53.92%

Na vrh 09 Viri DeFi. Dobava: Messari Tukaj je povzetek ukaza DeFi, ker polje poskuša prejeti podporo za svojo staro slavo in sproži svojevrsten bikov beg.

Worth zaklenjena v DeFi je v trendu navzgor A Nekaj ​​v bistvu najbolj klasičnih dokazov za nadaljevanje vračanja v DeFi je naključno tudi s poskusom po končni zaklenjeni ceni (TVL) na celotnem polju, ki zdaj znaša $297.09 milijard na podatke o zapisih Defi Llame.

Skupni stroški so zaklenjeni v DeFi. Dobava: Defi LlamaNe glede na resnično dejstvo, da veliko žetonov živi pametno pod njihove najvišje vrednosti vseh časov, je TVL za sektor DeFi primeren $30 milijarda pod svojo prejšnjo najvišjo vrednostjo 95.53 milijard. To pomeni, da se je ekosistem DeFi še naprej širil in privabljal stroške, saj so se v zadnjih nekaj mesecih začeli izvajati nenavadni protokoli in omrežja blockchain.

Datoteke Dune Analytics razkrivajo, da se je končna izbira uporabnikov DeFi postopoma dvignila 1434 in trenutno ima visoko vrednost 4,0745,228 naslovi queer denarnic.

Skupno število uporabnikov DeFi skozi čas. Dobava: Dune AnalyticsPovezano: DeFi, Web3, CBDC večini tiho neznano: Pogled

Tržnice NFT prehitijo DEXeEden od podsektorjev trga DeFi, ki še ni zagotovo zaznal preobrata v svojem padajočem trendu, so bili obsegi sporov o decentraliziranih borzah (DEX), ki so trenutno na najnižji točki od julij 1200.

Tedenska količina DEX. Dobava: Dune AnalyticsČeprav je videti, kot da trgovci niso V sodobnem vzdušju niso bili preveč nestrpni, da bi zamenjali žetone, zapisi podatkov iz Token Terminala razkrivajo, da so se zabavali na drugih področjih trga s prihodki, ki so jih ustvarile glavne aplikacije, v naraščajočem trendu od februarskega dna.

Najboljše dApps na vsakodnevni skupni prihodek. Dobava: terminal za žetonOpenSea in LooksRare NFT trgi so bili glavni- izvajanje decentraliziranih rešitev (dApps) glede na prihodke v zadnjih nekaj mesecih, ki so jih sprejeli Uniswap (UNI), Convex Finance (CVX) in PancakeSwap (CAKE).

Končna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 USD.151 bilijon in prevlado Bitcoina plačilo je 38.7%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti stališča ustvarjalca in proizvajalca v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsako stikalo za naložbe in trgovanje vključuje tveganje, da se ob klicu morda le tiho obnašate.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -