0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Twitter Crypto: namenska ekipa, ki je namenjena raziskovanju DApps in še več

Twitter Crypto: namenska ekipa, ki je namenjena raziskovanju DApps in še več

»Prizadevali si bomo, da ugotovimo, kaj lahko kripto stori za Twitter, pa tudi kaj lahko Twitter naredi za kripto,« je povedala vodja ekipe Tess Rinearson.

480

Skupni ogledi

10

Skupni deleži

Twitter Crypto: The dedicated team aimed at exploring DApps and more Twitter Crypto: The dedicated team aimed at exploring DApps and more Twitter Crypto: The dedicated team aimed at exploring DApps and more Twitter Crypto: The dedicated team aimed at exploring DApps and more

Gigant družbenih medijev Twitter se še bolj širi v kriptoprostor z ustanovitvijo ekipe, ki bo preučila decentralizirane aplikacije, kriptovalute in blockchain.

Po tweetu v sredo, član sveta Interchain Foundation Tess Rinearson bo vodila ekipo družbe družbenih medijev, ki je usmerjena v kriptovalute, blockchain in decentralizirano tehnologijo. Rinearsonova je dejala, da bo njena ekipa sodelovala s Twitterjevim projektom Bluesky na decentralizirani platformi družbenih medijev in “raziskovala, kako nam lahko ideje kripto skupnosti pomagajo premikati meje možnega z identiteto, skupnostjo, lastništvom in še več.”

Navdušen sem delite, da sem se pridružil Twitterju, da vodim novo ekipo, osredotočeno na kriptovalute, verige blokov in druge decentralizirane tehnologije – vključno s kriptovalutami in jih presegajo.✨ pic.twitter.com/HaP0k5hUOq

– Tess Rinearson (@_tessr ) november , 2021

Pobuda, imenovana Twitter Crypto – ne smemo jo zamenjevati s Crypto Twitter, ki se na splošno nanaša na skupnost uporabnikov kriptovalut na platformi – bo zaposlovala dodatne člane z inženirskimi in produktnimi veščinami . Rinearsonova s ​​sedežem v Berlinu je dejala, da ne namerava zapustiti Nemčije, ampak bo za novi projekt organizirala »razpršeno in medkulturno« ekipo.

»Ko zgradim ekipe, bomo poskušali ugotoviti, kaj lahko kripto stori za Twitter, pa tudi kaj lahko Twitter naredi za kripto,« je dejal Rinearson. »Twitter resnično »dobi« kripto (pozdravljeni napitnine za bitcoine in NFT!), vendar je tu še veliko več za raziskati.«

Obvestilo je prišlo manj kot dva meseca po prvi predstavitvi Twitterja kripto napitnine za svoje uporabnike prek Lightning Networka z uporabo aplikacije Strike. Platforma ima tudi približno 91 milijonov dnevnih aktivnih uporabnikov možnost dodajanja naslova Bitcoin (BTC) neposredno v njihove profile.

Povezan: Kaj pomeni Twitterova nova decentralizirana pobuda?

Izvršni direktor podjetja Square in Twitter Jack Dorsey je prav tako predlagal razvoj decentralizirane izmenjave za Bitcoin, saj mnogi v vesolju zahtevajo platforme in projekte, da bi se izognili nekaterim težavam centralizacije. Pred kratkim je nekdanji vodja Microsoftove ekipe za decentralizirano identiteto Daniel Buchner napovedal, da bo zapustil tehnološko podjetje in se pridružil Squareu.

128018

128018

75871

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments