2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Twitter, Discord za podporo vdelave galerije Solana NFT z Audius Web 3.0

Twitter, Discord za podporo vdelave galerije Solana NFT z Audius Web 3.0

Nova »vdelana« funkcionalnost je namenjena izboljšanju angažiranosti oboževalcev za glasbenike s sprejetjem NFT in integracijo Web 3.0.

Twitter, Discord to support Solana NFT gallery embed with Audius Web 3.0Twitter, Discord to support Solana NFT gallery embed with Audius Web 3.0Twitter, Discord to support Solana NFT gallery embed with Audius Web 3.0

Platforma za pretakanje glasbe s sedežem v Kaliforniji Audius je izdala novo funkcionalnost, ki umetnikom in oboževalcem omogoča vdelavo nezamenljivih žetonov (NFT) v različne bloge in platforme družbenih medijev, kot sta Twitter in Discord.

Namen »vdelane« funkcionalnosti je izboljšati sodelovanje oboževalcev za glasbenike s sprejetjem NFT in integracijo Web 3.0. Da omogočijo to funkcijo, morajo umetniki povezati svoje račune Audius s Phantom denarnico, kripto denarnico, ki je osredotočena na ekosistem Solana. Da bi povečali odkrivanje Solana NFT, je podjetje izjavilo:

»Imetniki NFT lahko vgradijo svoje zbirateljske predmete iz dveh največjih verig blokov na Twitter časovnice, osebni blogi in spletna mesta. Zahvaljujoč tej novi funkciji bo zbirateljske predmete še bolj potisnil v mainstream.”

Vir: Audius

Platforma za pretakanje glasbe, ki temelji na blockchainu, gosti priljubljene glavne izvajalce, kot so Katy Perry, Nas in The Chainsmokers, in je bila priča več kot sedemkratna rast števila uporabnikov v 992.

Vir: Audius

Medtem ko platforme družbenih medijev omogočajo uporabo slik JPEG, funkcija vdelave, ki jo ponuja Audius, prikazuje metapodatke NFT, ki jih lahko umetniki uporabljajo za trženje in prodajo svojih talentov.

Povezano: Twitter Crypto: Th e namenska ekipa, namenjena raziskovanju DApps in še več

Medtem ko subjekti tretjih oseb še naprej eksperimentirajo s funkcijami za privabljanje uveljavljena kripto skupnost na platformah družbenih medijev, je Twitter ustanovil interno ekipo, ki bo skrbela za decentralizirane aplikacije, kriptovalute in blockchain.

Kot Cointelegraph je poročal dne novembra 00, članica sveta fundacije Interchain Tess Rinearson je napovedala, da se bo pridružila Twitterovemu projektu Bluesky za »raziskovanje, kako nam lahko ideje kripto skupnosti pomagajo premikati meje možnega z identiteto, skupnostjo, lastništvom in še več. ”

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments