21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Twitter in Stripe uvajata program izplačil USDC za ustvarjalce prek Poligona

- Advertisement -

Za zagon plačil na račune finančnih institucij in debetne igralne kartice se lahko ustvarjalci ukazov porabe zdaj odločijo za pridobitev zaslužka USDC, poslanega v njihove denarnice.

839 Skupni ogledi

13 Skupni deleži

V petek sta Twitter in Stripe ponudila uvedbo kripto izplačil za Stripe Connect. Kot sta povedali obe korporaciji, bo porabljena delovna sila ustvarjalcev na Twitterju kmalu imela možnost prejemati svoj zaslužek na platformi v okviru izuma stabilnega kovanca USD Coin (USDC). Sredstva bodo potekala prek skupnosti Polygon (MATIC), verige blokov plasti 2, ki je prepoznavna zaradi nizkih stroškov, takojšnjega bega transakcij, inovativne tehnologije brez datotek in integracije z Ethereumom (ETH).

Kot centralizirana platforma bi morali ustvarjalci ukazov in samostojni delavci najprej tempoirati ocene vkrcanja Know Your Buyer, ki jih izvaja Stripe. Kasneje bodo svoje bistvene zamisli iz pravljice postavili v zadrego, zabeležili pravočasne zaslužke in prihajajoča izplačila v svoje kriptovalute.

Z ukinitvijo 365 dni, pojma Twitter in Stripe za razširitev programa na več kot 120 države. Glede prihoda, Esther Crawford, Twitter-ov vodja produktov za ustvarjalce je komentiral:

»Jezni smo, ker lahko začnemo ponujati kriptovalute ustvarjalcem prek Stripea, tako da pridobijo dodatno prednost pri tem, kako prejemajo provizijo.”Na v času objave je Twitter osredotočen na “nasprotniški prevzem” s strani milijarderja, podjetnika in izvršnega direktorja Tesle Elona Muska. Kot je povedal Musk, se bodo njegove visoke zaveze, da bo pridobil, da bo njegov sogovornik zmagovalno podjetje, ponovno znižal na tviti s prevarami s kriptovalutami, ki se širijo po vsej platformi in verjetno uvajajo cenovno možnost Dogecoin (DOGE) za svojega ponudnika mesečne naročnine na Twitter Blue.

Predstavljamo kripto izplačila: https://t.co/xJnpLmsBKn. pic.twitter.com /PJQ2oTaU7J

— Stripe (@stripe) april 13,

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -