20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Twitter, ki uporabnikom omogoča dodajanje naslovov BTC in ETH v profile: posnetki...

Twitter, ki uporabnikom omogoča dodajanje naslovov BTC in ETH v profile: posnetki zaslona

Čeprav so novice na tej stopnji neuradne, je vodja Twitterjevih izdelkov Kayvon Beykpour namignil, da bi lahko kmalu prišlo do objave.

552 Skupni ogledi

56 Skupni deleži

Twitter to allow users to add BTC and ETH addresses to profiles: Screenshots

Zdi se, da Twitter razvija funkcionalnost, ki uporabnikom omogoča, da svojim profilom dodajo naslove Bitcoin in Ethereum.

Najnovejša posodobitev naj bi bila del Twitterjeve funkcije Tip Jar, ki je bila predstavljena maja letos, in dodaja poročila, ki so se pojavila v začetku tega tedna, da bo podjetje ustvarjalcem vsebine omogočite napitnine za Bitcoin (BTC).

različico Twitterja.

– Alessandro Paluzzi (@alex 193 a) 2. september, 2021

Medtem ko je novica pri tem neuradna na odru, je vodja Twitterjevih izdelkov Kayvon Beykpour tweetiral Paluzzijevo objavo 1. septembra o funkciji prevrnitve BTC z osvetlitvijo in “kmalu” puščico emoji.

Generalni direktor Twitterja Jack Dorsey je julija namignil, da je napovedovanje BTC del njegovih širših načrtov za vključitev tega sredstva v platformo prek poti, kot sta trgovina in naročnine.

Avgust 31 iz poročila MacRumoursa je trdilo, da bo funkcija namigovanja BTC uporabljala plačilno platformo Lightning Network Strike. Vendar je Paluzzi predlagal, da “za dodajanje naslovov BTC v profile uporabnikov” ni treba povezati računa Strike “.

⚡️ https://t.co/EumSmM9caR

— Kayvon Beykpour (@kayvz) 1. septembra, 2021

Povezano: Samo Ethereum ni dovolj, da bi motil Big Tehnika: Jack Dorsey

Dorsey’s Square Inc je opisal več pobud BTC v 2021, vključno z denarnico za pomoč pri skrbništvu in storitvami DeFi, ki temeljijo na BTC. Zamisel o uporabi digitalnega zlata za ustvarjanje nasvetov ustvarjalcem vsebin na Twitterju ni presenetljiva, saj je Dorsey maksimalist BTC, vendar se zdi, da je vključitev ETH neoznačeno ozemlje za vodjo tehnologije, ki je zavračal, da bi imel kaj drugega z drugo priljubljena kriptovaluta v preteklosti.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments