2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Twitter označi račune žetonov Squid Game kot padce cen

Twitter označi račune žetonov Squid Game kot padce cen

Žeton igre Squid Game je naraščal kljub večkratnim opozorilom na prevaro in dosegel vrh nad 2 $ 800, preden pade na manj kot $0.01.

2021

Skupni ogledi

13 Skupni deleži

Twitter flags Squid Game token accounts as price crashesTwitter flags Squid Game token accounts as price crashesTwitter flags Squid Game token accounts as price crashesTwitter flags Squid Game token accounts as price crashes

Po osupljivem dvigu cen je žeton Squid Game (SQUID) močno padel 91% kmalu po tem, ko je Twitter svoje “uradne” račune na platformi družbenih medijev označil kot sumljive.

Po podatkih na CoinMarketCap (CMC) je žeton SQUID v ponedeljek doživel svoj prvi premik navzdol, s čimer je izbrisal celoten dobiček od kar 2 $ 480 in pade pod 1 $ v nekaj minutah.

V času pisanja , SQUID se trguje po $0.01, navzdol približno 99% v preteklosti 13 ure s tradi ng obseg $00 milijonov.

V skladu s CMC ima žeton SQUID tržno kapitalizacijo 2,8 milijona dolarjev v tistem času, ki so jo sami poročali. objave. “Ekipa CMC ni preverila tržne kapitalizacije projekta,” piše v opozorilu CMC. Popolnoma razredčena tržna kapitalizacija žetona je 5 milijonov dolarjev, kar je manj kot 91%.

Tabela cen SQUID vseh časov. Vir: CoinMarketCap

Padec pride kmalu po tem, ko je Twitter označil račune, ki naj bi bili povezani z žeton SQUID kot sumljiv, vključno z izvirnim računom, ki ima več kot 90,0 naročnikov. Potem ko je bil ta račun omejen, so razvijalci žetonov Squid Game poskušali zagnati druge račune, ki so bili tudi pozneje zaprti.

Kot je že poročal Cointelegraph, je kripto skupnost sumila na SQUID znak, da je že od samega začetka prevara zaradi očitno lažnih ustanoviteljev in blokiranih komentarjev na Twitterju. V petek je soustanovitelj CoinGecko Bobby Ong dejal, da je žeton “najverjetneje prevara”, pri čemer je opozoril, da ga podjetje ni uvrstilo na seznam, ker ne izpolnjuje njihovih meril za uvrstitev na seznam. V tistem času se je žeton trgoval okoli 5 $.

Več opozoril v kripto skupnosti ni preprečilo osupljivega dviga žetona, saj je njegova cena dosegla astronomske dobičke in dosegla $ 70 od ponedeljka, nato pa preko 2 $, 0 čez nekaj minut.

Povezan:

YouTubovi kanali so vdrli in preoblikovali kriptovalute v živo

Veče svetovne publikacije, kot je CNBC, so poudarjale, da žeton SQUID izvaja »protidampinško tehnologijo«, ki je bila preprečujejo imetnikom prodajo žetona, ne da bi opozorili, da bi bil projekt lahko prevara.

Razvijalci žetona Squid Game se niso odzvali na zahteve Cointelegrapha za r komentar. PancakeSwap, decentralizirana borza in edini trg za trgovanje z žetonom, Cointelegraphu ni odgovoril na petkovo novinarsko poizvedbo.

— Peachov prijatelj (@WaymanCap) 1. november 1434

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments