2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Twitter vzpostavi namensko ekipo, ki se osredotoča na kriptovalute in decentralizirane aplikacije

Twitter vzpostavi namensko ekipo, ki se osredotoča na kriptovalute in decentralizirane aplikacije


Twitter Sets up Dedicated Team to Focus on Cryptocurrency and Decentralized Technologies

Twitter je ustanovil ekipo, ki se osredotoča na »kriptovalute, verige blokov in druge decentralizirane tehnologije – vključno s kriptovalutami in preseganje njih«. Na začetku bo skupina raziskala, kako lahko “podpre naraščajoče zanimanje ustvarjalcev za uporabo decentraliziranih aplikacij za upravljanje virtualnega blaga in valut ter za podporo njihovemu delu in skupnosti.”

Twitter, da se osredotoči na kriptovalute, veriženje blokov in decentralizirane aplikacije

Twitter je ustanovil namensko ekipo, osredotočeno na kripto, ki jo vodi Tess Rinearson. V sredo je pojasnila, da je »nova ekipa osredotočen na kriptovalute, verige blokov in druge decentralizirane tehnologije – vključno s kriptovalutami in jih presegajo.«

Twitter je dejal: Twitter Sets up Dedicated Team to Focus on Cryptocurrency and Decentralized Technologies

Iščemo načine za vključitev decentraliziranih tehnologij v naše izdelke in infrastrukturo.

Na začetku bo podjetje raziskalo plačila, načine, kako ljudje ustvarjajo vsebino za zaslužek s kriptovalutami, in “decentralizacijo družbenih medijev.”

Rinearson je poudaril, da »Twitter resnično ‘dobi’ kriptovaluto,« pri čemer se je skliceval na projekte podjetja z napitninami za bitcoin in nezamenljivimi žetoni (NFT). »Toda tukaj je treba še veliko raziskati,« je dodala.

»Ko bom sestavljala ekipo, se bomo trudili ugotoviti, kaj lahko kriptovalute narediti za Twitter, pa tudi kaj lahko Twitter naredi za kriptovaluto,« je nadaljevala in pojasnila:

Najprej bomo raziskali, kako lahko podpremo naraščajoče zanimanje ustvarjalcev za uporabo decentraliziranih aplikacij [dapps] za upravljanje virtualnega blaga in valut ter za podporo njihovemu delu in skupnosti.

V prihodnosti bo ekipa raziskovala, “kako nam lahko ideje iz kripto skupnosti pomagajo premikati meje možnega z identiteto, skupnost, lastništvo in še več,« je podrobno opisal vodja kripto enote.

Rinearsonova je opozorila, da bo njena ekipa tesno sodelovala z ekipo Bluesky, “da bi pomagala oblikovati prihodnost decentraliziranih družbenih medijev.” Bluesky je projekt decentraliziranega družbenega omrežja, ki ga financira Twitter.Twitter Sets up Dedicated Team to Focus on Cryptocurrency and Decentralized Technologies

Sklenila je:

Twitter Crypto bo podprl vse to delo in služil kot “center odličnosti” za vse stvari blockchain na Twitterju. Zaposlovali bomo za vloge na področju inženiringa in produktov.

Twitterjev izvršni direktor Jack Dorsey , je dolgoletni podpornik bitcoinov. Nedavno je dejal, da je njegovo drugo podjetje, Square Inc., osredotočeno na pomoč bitcoinom, da postane domača valuta za internet. Orisal je številne pobude, ki so osredotočene na pomoč bitcoinu pri doseganju glavnega občinstva, obenem pa krepitev omrežja in ekosistema.

Ena od pobud, Cash Aplikacija je ustvarila 1.82 milijardo dolarjev prihodkov od bitcoinov in 20 milijona bruto dobička bitcoin v tretjem četrtletju 1280.

Kaj menite o Twitterjevem načrtu za novo ekipo? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1280

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments