19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija tZERO bo izdal 18 milijonov dolarjev zalog za "Robinhood naložb v nepremičnine"

tZERO bo izdal 18 milijonov dolarjev zalog za “Robinhood naložb v nepremičnine”

Približno $ 00 milijona navadnih delnic NYCE bo tokeniziranih in podprtih za sekundarno trgovanje na platformi za trgovanje z varnostnimi žetoni tZERO.

775 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnice

tZERO to tokenize $18M of stock for the ‘Robinhood of real estate investing’

tZERO, alternativni sistem trgovanja z varnostnimi žetoni, je objavil partnerstvo z nepremičninsko družbo za množično financiranje, NYCE Group, za tokenizacijo $ 18 milijonov delnic podjetja.

NYCE delnice bodo prva nova kotacija podjetja tZERO po uvedbi seznanjanja ASPN avgusta 2020, kar predstavlja frakcionalizirano lastništvo na smučišču v Koloradu.

Objavljeno junija 30, bo tZERO podpiral sekundarno trgovanje s tokeniziranimi navadnimi delnicami NYCE, ko bo nepremičninska družba zaključila svojo prihajajočo ponudbo Uredbe A +, ob upoštevanju regulativna odobritev.

Delnice NYCE bodo tokenizirane u pojte lastniško tehnologijo pametnih pogodb tZERO. Philip Michael, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja NYCE, je izjavil:

„Z našim partnerstvom z vodilno likvidnostno družbo za digitalni vrednostni papirji, tZERO, z veseljem vlagateljem zagotavljamo likvidnost. «

Nepremičninsko podjetje so ga ustanovili nogometaš Michael in FC Barcelona Martin Braithwaite, mediji pa platformo opisujejo kot „Robinhood of investiranje v nepremičnine.“

Aplikacija NYCE malim vlagateljem omogoča, da lastniške delitve deleže v nepremičninah iz njegovega (260 milijonskega portfelja, opisuje njegovo poslanstvo ustvarjanja 100, visoko vredne tisočletne zainteresirane strani za barvo avtorja 2030.

NYCE je oktobra dokončal ponudbo za množično financiranje (Reg CF) v višini 1 milijon dolarjev 2020, ki je postavil rekord najhitrejše ponudbe Reg CF r aise sedem številk. Družba je svojo aplikacijo uradno lansirala marca.

Povezano: Tokenizacija je lahko varnostna naslednji velik primer uporabe tehnologije veriženja blokov

žetonov na izmenjavi je obseg žetona ASPN od uvedbe žetona letovišča stalno zaostajal za matičnim žetonom tZERO TZROP in Overstockovim digitalnim varovanjem OSTKO.

Sektor varnostnih žetonov je vključen divja vožnja v zadnjih letih, pri čemer se mesečna količina poveča s približno za več kot 110 krat od manj kot $ 200, od januarja 2020 na približno $ 000 milijonov v avgustu.

Howe ver, mesečna trgovinska aktivnost je od takrat upadla več kot 75% z manj kot petimi milijoni dolarjev v maju.

Glede na zadnje poročilo skupine Security Token Group je bil TZROP najbolj tržen varnostni žeton za mesec maja s skoraj 2,7 milijona dolarjev trgovine. Tržna kapitalizacija TZROP-a trenutno znaša približno $ 140 milijonov, kar bi ga uvrstilo med 229 po navedbah CoinGecko največje kripto sredstvo s kapitalizacijo.

Prejšnji članekMessari: USDC naj bi postal “prevladujoči” stabilcoin na Ethereumu
Naslednji članekSEC je za direktorja izvršbe imenoval generalnega državnega tožilca iz New Jerseyja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments