2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ubisoft si bo prizadeval vlagati in ustvarjati igre blockchain

Ubisoft si bo prizadeval vlagati in ustvarjati igre blockchain

Podjetje podpira Animoca Brands, ustvarjalca priljubljene metaverse igre The Sandbox.

2615
Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

Ubisoft will seek to invest in and create blockchain games  Ubisoft will seek to invest in and create blockchain games  Ubisoft will seek to invest in and create blockchain games  Ubisoft will seek to invest in and create blockchain games

Ubisoft, eno največjih podjetij za video igre na svetu – odgovorno za ustvarjanje priljubljenih franšiznih iger, kot so Assassin’s Creed, Far Cry in For Honor – je ta teden gostilo razpis o zaslužku v drugem četrtletju, kjer je bil blockchain ključna tema razprav.

Poleg poročanja % povečanje edinstvenih aktivnih igralcev v prvi polovici leta v primerjavi z 1200, in dejstvo, da je Assassin’s Creed Valhalla postala druga najdonosnejša igra v zgodovini podjetja, je tudi izvršni direktor francoskega podjetja Yves Guillemot izrazil namere za naložbe v igralniška podjetja, ki so osredotočena na blockchain, na platformo. .

Kljub opaznemu napredkume nts v vesolju – kot je financiranje Animoca Brands, lastnika metaverse igre The Sandbox, ki temelji na Ethereumu – Guillemot je izjavil, da je platforma v zgodnji fazi raziskav in razvoja.

Ubisoft je aprila postal validatorsko vozlišče v omrežju Tezos, julija operater vozlišča kanalov v omrežju Aleph.im in ustanovni član Blockchain Game Alliance, koalicije za spodbujati sprejetje obeh sektorjev.

Frédérick Duguet, glavni finančni direktor Ubisofta, je pohvalil možne vplive, ki bi jih tehnologija blockchain lahko imela na igralniško industrijo:

»Blockchain bo omogočil več igranja za zaslužek, kar bo več igralcem omogočilo, da dejansko zaslužijo vsebino, lastno vsebino, in menimo, da bo industrijo precej povečal . Sodelovali smo z veliko majhnimi podjetji, ki uporabljajo blockchain, in začenjamo pridobivati ​​dobro znanje o tem, kako lahko to vpliva na industrijo, in želimo biti eden od ključnih akterjev tukaj.”

Povezan: