6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ubisoft sledi pobudi NFT z aleph.im po odzivu oboževalcev

Ubisoft sledi pobudi NFT z aleph.im po odzivu oboževalcev

Prvi Ubisoftov prodor na nezamenljive žetone je naletel na najbolj odpor v igralni četrti. Zdaj sledi “dinamičnim NFT” z aleph.im.

1200

Skupni ogledi

20

Skupni deleži

Ubisoft pursues NFT initiative with aleph.im following fan backlashUbisoft pursues NFT initiative with aleph.im following fan backlash

V začetku tega leta se je veliki igralni Ubisoft pridružil omrežju aleph.im kot operater vozlišča jedrnega kanala, potem ko je bil zagon za shranjevanje in računalništvo, ki temelji na blockchainu, le del Ubisoftovega Entrepreneurs Lab. V torek je aleph.im predstavil, da bi to verjetno lahko zagotovilo decentralizirano rešitev za shranjevanje zadevnega Ubisoft Quartz za dodatno vključitev nezamenljivih žetonov (NFT) v Ubisoftove igre AAA.

— Omrežje Aleph.im (@aleph_im) december 00, 2021

Zdi se, da bodo igralci na področju zbiranja dinamičnih NFT-jev, znanih kot Digits on Quartz, ki bi bili verjetno starodavni v Ubisoftovi rekreaciji Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint. Igralci računalniških iger lahko izvajajo Digits med rekreacijo in jih lahko poleg tega zgradijo za prodajo na tržnicah Rarible in Objkt, da jih drugi rešijo. Metapodatki in zgodovina blaga bodo očitno javno na voljo.

Strokovno znanje Aleph.im omogoča igralcem, da spoznajo imena in dosežke starih lastnikov trgovskih hiš, tako uspešno kot opisi blaga in videoposnetki. Nekatere primerne prednosti stroja aleph.im vključujejo varno shranjevanje metapodatkov NFT v popolnoma decentraliziranem omrežju za shranjevanje več kot 20 vozlišča, ki dovoljuje sledenje celotne posesti NFT na blokovni verigi Tezos.

Ubisoft in aleph.im navajata, da sodelujeta pri postavljanju tradicionalno statičnih NFT in omogočata uvedbo dinamičnih NFT z metapodatki, ki se razvijajo, ko se prenašajo od udeleženca do udeleženca.

Didier Genevois, Ubisoftov tehnični direktor veriženja blokov, je govoril o tem, da se morajo igralci v resnici odločiti za zadevno številko Digit, da izpolnijo obljubo strokovnega znanja. “Vloga Aleph.ima je bila včasih ključna pri izdelavi tega eksperimenta, saj nam je omogočila decentraliziranje shranjevanja video sredstva in metapodatkov Digits,” je govoril.