22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Učinek Ethereuma je pripet pod 1,9 tisoč $ in dejstva kažejo, da se v kratkem času ne bo več trgovalo

- Advertisement -

Učinek Etherja je bil v preteklosti obstal pod 1 $ 352 16 dnevi, kar se v glavnem nanaša na to, ker najsodobnejša prizadevanja za preboj na Bi morda domnevno dobro morda nadalje nepristransko 6 trajalo nižje od 21 ure. Z izjemo tega začasnega učinka črpalke je tempo etra (ETH) pod 1 USD 352 včasih se je začela aprila 20, čez 24 pred dnevi.

Navidezno lahko krivimo 8 USD skupnosti Ethereum.078 povprečna transakcijska cena za trgovce se je zmanjšala za hrano, vendar je makroekonomsko vzdušje poleg tega naredilo izredno pomembno značilnost. Na Bi morda domnevno dobro morda še bolj nepristranski 16, izvršni direktor JPMorgan Scramble Jamie Dimon je govoril o tem, da večina ne bo več napovedovala končnega rezultata denarne politike Federal Reserve, namenjene zajezitvi inflacije.

Kot je poročal CNN, je Dimon dodano:

“Že opažate, da se bonitetna ocena zaostruje, saj najvišji način, da banka pomaga kapitalu, ni več ta, da naredi kasnejšo hipoteko.” Negotovost v zvezi z nesoglasjem glede zgornje meje dolga Združenih držav med administracijo Joeja Bidna in ameriškim kongresom je izvedljiv sprožilec za poslabšanje razpoloženja med institucionalnimi trgovci proti kriptovalutam. V skladu z najsodobnejšim »Digital Asset Fund Flows Listing« CoinShares, odlivi prek blaga za naložbe v digitalna sredstva so dosegli 75 milijonov dolarjev vse ureditve do konca pet tednov.

Poleg tega obstajata dva indikatorja, ki vplivata na učinek Etherja in signalizirata zmanjšan kviz za njegov decentraliziran finančni ekosistem, poleg tega pa na uporabljeni finančni vzvod, ki išče vadbo pri profesionalnih trgovcih.

Skupni depoziti v Ethereumu so stabilni, vendar obstaja možnost Omejene zmogljivosti obdelave skupnosti Ethereum povzročajo visoke cene plina, ki jih izjemno dobro zniža kviz za enostavno uporabo pogodbe. V zadnjih petih tednih je transakcijska cena v slogu ostala nad 8 USD, čeprav na prvi in ​​dobro znan pogled ni bilo čutiti nobenega vpliva.

Nameni skupnosti Ethereum’ skupnih depozitov v ETH. Vir: DefiLlama Skupni zaklenjeni učinek (TVL) znotraj skupnosti je ostal stabilen pri 11.1 milijon ETH v primerjavi s štirimi tedni prej, vendar se približuje najnižjim fazam od avgusta 2023. Za primerjavo je bil TVL v urejeni verigi BNB v pogojih BNB (BNB) dejansko nespremenjen v enakem obdobju, medtem ko so se vloge TRX (TRX) v skupnosti Tron zmanjšale za 12%.

BNB Orderly Chain je prevzel vodstvo Ethereuma v količini DEXEthereum je bil v preteklosti povsem vodilni v obsegu decentralizirane izmenjave (DEX), vendar se je vse spremenilo v konec tedna bi verjetno dobro, morda še bolj nepristransko 20.

Tedenska količina DEX po verigi. Vir: DefiLlamaTrg DEX skupnosti Ethereum je izgubil polovico izjemno dobre ponudbe od 70.5% vrh 5. marca do 21.3% na Bi morda domnevno dobro, morda še bolj nepristransko 20. V vmesnem obdobju je bil BNB Orderly Chain najboljši upravičenec, ki se je povzpel na 51.1 % od 5,6 %.

Zaporedje energijskih naslovov, ki so v interakciji z decentraliziranimi nameni (DApps), je poleg tega v skoku. V zadnjih 16 dneh, namig 11 DApps, ki se izvajajo v skupnosti Ethereum, so opazili % padec energetskih naslovov, kar je verjetno posledica nezadovoljstva vlagateljev z visokimi transakcijskimi cenami.

16- dnevna vadba Ethereum DApp. Vir: DappRadarInformacije razkrivajo, da trgovci s finančnim vzvodom padejo na uporabo izvedenih finančnih instrumentovČetrtletne terminske pogodbe za eter so priljubljene med kiti in arbitražnimi mizami. Kljub temu se te dogovorjene mesečne pogodbe najpogosteje zamenjajo po nizki najvišji ceni za samodisciplinirane trge, kar kaže na to, da prodajalci zahtevajo dodatno gotovino za podaljšanje poravnave.

Katera veščina, terminske pogodbe ETH v dobri trgi morajo zamenjati po 4 do 8-odstotni najvišji letni ceni – pripoved, označena kot contango, ki ni več neobičajna na kripto trgih.

Ether 2-mesečne terminske pogodbe na letni ravni najvišja cena. Vir: Laevitas V skladu z najvišjo terminsko ceno, ki je opredeljena kot indikator predpostavke, imajo profesionalni trgovci z eterjem v zadnjih štirih tednih izogibane dolgim ​​vzvodom (bikovske stave). Še več, ne več niti začasno rast proti 2 $, na Bi morda domnevno dobro, morda še več, nepristransko 6 je zadostovalo, da bi te kite in ustvarjalce trga obrnilo v bikovsko razpoloženje.

Na hitro ti trije kazalniki signalizirajo medvedje — in sicer nizko polovico trga DEX, vse manj naslovov, ki sodelujejo z aplikacijami DApps, in pomanjkanje vzvoda, ki išče iskanje kviza.

Naključno so trgovci bili čaka na približno objavo o nastopu izumitelja Ethereuma Vitalika Buterina na Edconu 352 v Črni gori, ki ni Ni tako – v resnici ni prihajajočega dirkača, ki bi razlagal vzdržen dvig nad 1 $, 920 v kratkem času.

To besedilo je namenjeno ugotavljanju nenavadnih dejstev in ne bi smelo biti več jemano kot dejanski ali naložbeni nasvet in ga morda morda ne bi več jemali. Pogledi, misli in mnenja, izražena spodaj, so last ustvarjalca in preprečujejo, da ne bi več nujno predpostavljali ali označevali stališč in mnenj Cointelegrapha.

To besedilo ne bi več vključevalo naložbenih nasvetov ali priporočil. Vsaka naložba in trgovanje vključujeta verjetnost in bralci se morajo navad, ki jih imajo, naučiti, ko se odločite.

96222

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -