21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice UK FCA kupi še 9 mesecev za pregled registracij kripto podjetij

UK FCA kupi še 9 mesecev za pregled registracij kripto podjetij

Končni datum začasnega registracijskega režima za kripto podjetja je pomaknjen na marec 2022 .

3297 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

UK FCA buys another 9 months to review crypto companies’ registrations

Organ za finančno poslovanje Združenega kraljestva (FCA) je podaljšal datum končne začasne registracije podjetij za kriptoaktive od julija 2021 do marca 2022.

Režim začasnih registracij , ali TRR, je bila ustanovljena lani, da bi kripto podjetjem omogočila nadaljnje trgovanje, medtem ko je FCA še ocenjeval njihove registracije. Z zadnjim obvestilom so vsa kripto podjetja, ki so se prijavila pred decembrom 16, 2020 ima začasno registracijo do marca 31, 2022.

Potem ko je FCA postal nadzornik ukrepov za preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma za kripto podjetja v Združenem kraljestvu, je FCA vse kripto- premoženjskih družb v skladu s predpisi države AML. Začetni rok za registracijo je bil januar 10, 2021.

Toda ker je COVID – 19 pandemija je otežila obiske lokacij, skupaj z “zapletenostjo in standardom prejetih vlog”, je FCA napovedal TRR in izdal začasne registracije vsem podjetjem, ki so vlogo oddala pred decembrom 16. Začetno obdobje TRR naj bi se končalo 9. julija 2021.

Začasna registracija je omejena na podjetja, ki so bila dejavna pred januarjem 10, 2020. Nova podjetja zahtevajo popolno registracijo.

V sporočilu je navedeno, da je „število podjetij brez primere“ umaknilo svoje prošnje zaradi njihovega neustreznega poslovanja v zvezi s predpisi o pranju denarja. “Podaljšani datum podjetjem za kriptoasset omogoča, da še naprej poslujejo, medtem ko FCA nadaljuje s svojo zanesljivo oceno,” piše v sporočilu.

V sporočilu FCA ponavljajo tveganja, povezana s kripto trgovanje s premoženjem, ki navaja, da registracija FCA ne zagotavlja zaščite premoženja strank. Finančni regulator je v začetku tega leta izdal opozorilo, ko se je Bitcoin (BTC) potopil pod $ 33, , pri čemer poudarja, da bi morali biti vlagatelji pripravljeni izgubiti ves svoj denar med vlaganjem v kripto.

Prejšnji članekSoustanovitelj Appla Steve Wozniak je izgubil primer prevara Bitcoin proti YouTubu
Naslednji članekBitcoin se približa $ 40K med opozorilom, da se bo cena BTC popravila, preden se bikovski trg nadaljuje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments