4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

UK Law Rate išče dokaze o DAO-jih – poznavalci pravijo, da so potrebne originalne natančne vrste

- Advertisement -

Pravna stopnja Združenega kraljestva je nedavno vprašala svetovalci in stranke, da sodelujejo v desettedenskem naročilu, katerega namen je spodbuditi komisijo, da bolje spozna, kako delujejo decentralizirane samovzdrževalne organizacije (DAO). Strokovnjak za blockchain pravi, da poziv komisije kaže, da U.Okay. je “glavna moda pri razmišljanju in razvoju zakonodaje in drugih želenih ustanov.”

Točno in Regulativno področje DAO Ni več, ampak posebno Pravna stopnja Združenega kraljestva je pred kratkim potrdila, da išče mnenja svetovalcev o decentraliziranih samozadostnih organizacijah (DAO) in postopku predpisov Anglija in Wales jih lahko sprejmeta. V objavi, objavljeni novembra , je komisija priznala da trenutno obstaja na tisoče DAO-jev, vendar se le nekateri “zdijo kot strukturirana uporaba zakonodaje Anglije in Walesa.”

Tako natančno glede dvoumnosti glede tega, kaj predstavlja DAO, so bila postavljena vprašanja o njihovem veličastnem ugledu in “obveznostih tistih, ki v njih sodelujejo, ter načelih in predpisih, ki veljajo zanje.” Posledično je komisija priznala, da jo je U.Okay pozval. pristojnim organom, da raziščejo vse te pomisleke.

Sarah Green, komisarka za zakonodajo za industrijsko in obrabljeno zakonodajo, je komentirala idejo komisije, da natančno preuči strokovna mnenja, priznala:

»DAO-ji so priznani kot udeleženci na trgu, ki prinašajo številne koristi, spodbujajo sodelovanje in inovacije, izenačujejo konkurenčne pogoje, zmanjšujejo možnosti za človeške napake, znižujejo stroške in povečujejo preglednost. Toda njihov veličasten in regulativni ugled ni jasen. Namen našega dela bo združiti soglasje o kategoričnih načinih opisovanja sestavnih vidikov DAO-jev in osvetliti načine, v katerih bi zakonodaja Anglije in Walesa morda dobro spodbujala njihovo vrsto.«

‘Potrebne so originalne natančne vrste’ Alex Simms, pridruženi profesor na College of Auckland je za Bitcoin.com Recordsdata povedal, da ta oblika prenosa “dokazuje naraščajoče priznanje pomena, ki ga bodo imeli DAO-ji.” V skladu s Simmsom to dejansko ne bo veljalo v svetu Web3, “temveč kot popolnoma nenavaden sistem oblikovanja in delovanja organizacij.”

Simms, veriga blokov raziskovalec in programski mislec, je tudi opisal klic Law Rate kot kultiviran primer, ki kaže, da U.Okay. je »glavna moda pri premišljevanju in razvoju zakonodaje in drugih ustanov, ki so zaželene, ko se še dodatno preselimo v digitalno dobo.«

Na vprašanje, ali obstaja višji sistem organiziranja standardov za DAO-je, je Simms natančno vedel, da tema ni povezana s tehnologijo, ampak z zakonodajo.

»Ljudje so nekoliko natančno zaskrbljeni zaradi potenciala znotraj najveličastnejše odgovornosti. Tako da poskušajo vdreti v veličasten stroj in/ali zakonodajalci prilagajajo obstoječe veličastne konstrukcije, da bi prilagodili DAO-je (npr. nekatere zvezne države v ZDA spreminjajo svoje LLC konstrukcije.) Tukaj ne bomo idealno usposobljeni in nenavadne veličastne vrste so potrebno,« je definiral pridruženi profesor.

Nasprotno pa je Simmsova trdila, da ne preučuje smisla imeti eno samo veličastno strukturo za vse DAO. Vztrajala je, da je to norma z vrsto drugih veličastnih zgradb za številne organizacije.

Kakšni so vaši nasveti glede te pripovedi? Omogočite nam, da vemo, kaj ste gledali v spodnjem oddelku za komentarje.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in kreator. Na splošno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav, razen o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom predstavljajo hitenje.


Predstavi kredit251325184: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen izključno informativnim namenom. Ne gre za spodnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu, da bi se odločili ali promovirali, ali za priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, ponudnika ali podjetja. Bitcoin.com ne predstavlja naložbenih, davčnih, veličastnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez odlašanja ali ne brez odlašanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli potrjeno gradivo, predmete ali ponudnike, o katerih se govori o navedeni pravici tukaj.

251325184

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -