17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ukrajina ustavila ilegalno rudarsko kmetijo s 150 ploščadmi

Ukrajina ustavila ilegalno rudarsko kmetijo s 150 ploščadmi

Ukraine Shuts Down Illegal Mining Farm With 150 Rigs

Uradniki organov pregona v Ukrajini imajo zaprl rudarsko kmetijo za kriptovalute, ki je kovala digitalne kovance z ukradeno elektriko. Objekt je imel več kot 150 rudarskih ploščadi, ki so bili zaseženi med napadom na Chernihiv region .

Organi v Ukrajini zasežejo 150 ASIC-ji s Crypto Mining Farm

Varnost Služba Ukrajine (SBU) je odkrila in zaprla kripto farmo, ki je nezakonito delovala v Černigovski oblasti na severu države. Neznani lastniki so objekt nezakonito povezali z električno transformatorsko postajo v omrežju regije, je poročal Forklog.

Rudarska kmetija je imela 150 ASIC-ji, ki delujejo na ukradeni elektriki. Agenti SBU so jih med preiskavo zasegli skupaj z drugo pomožno opremo. Rudarska strojna oprema je bila nameščena v najetih skladiščih in je kurila energijo za približno 3 milijone ukrajinskih grivn ali skoraj dolarjev 110, , v samo dveh mesecih.

Po navedbah organa pregona podpostaja, na katero so bili priključeni rudarji, napaja reševalno službo v Nižinu, mestno vodovodno podjetje in drugi pomembni objekti. Del regije bi lahko ostal brez električne energije, je poudaril SBU in pojasnil, da bi rudarska kmetija lahko povzročila izredne razmere in prekinitve oskrbe.

Upravljavci nezakonitega rudarskega objekta naj bi poskušali krajo skrijejo pred lokalno elektroenergetsko družbo in namestijo posebno opremo, ki jim omogoča znižanje odčitkov števca. Preiskava primera se nadaljuje.

Prejšnji doprsni kipi, Ukrajina Crypto Regulation še ni odločil

Ukrajinska varnostna služba je bila v zadnjem času precej aktivna v kripto prostoru in to ni prva rudarska operacija, ki je bila letos usmerjena. V začetku junija je SBU našel kripto farmo, ki je bila nezakonito priključena na električno omrežje v Dnepropetrovski oblasti. Po sporočilu za javnost so agenti zasegli 350 rudarske ploščadi, ki uporabljeno nad $ 70, 000 vreden neplačane električne energije v treh mesecih.

Kriptovalute še niso regulirane v Ukrajini, državi, ki je bila uvrščena med najboljše svetovne države, ki jo sprejmejo. Vendar oblasti v Kijevu še vedno premišljujejo o ustreznih predpisih za rastočo industrijo.

Parlamentarni odbor za digitalno preobrazbo je nedavno predlagal posodobljeni predlog zakona o virtualnih sredstvih. Sprejeti bi ga morali to poletje, vendar so finančni regulatorji, vključno z Narodno banko Ukrajine, vztrajali pri nadaljnjih revizijah osnutka.

Kakšno prihodnost pričakujete od rudarjenja kriptovalut v Ukrajini? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Blocks Will Soon Be 27% Easier to Find — Miners Brace for the Largest Difficulty Drop in BTC's Lifetime

Kazakhstan Introduces Surcharge for Electricity Used by Crypto Miners

Oznake v ta zgodba

ASIC-ji, Chernihiv, Crypto, kriptofarma, kriptovalute, kriptovalute, Dnipropetrovsk, elektrika, energija, omrežje, rudarji, rudarstvo, rudarska kmetija, rudarske ploščadi, moč, SBU, varnostna služba, zaseg, Ukrajina, ukrajinski

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativnega značaja samo za nacionalne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments