16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ukrajinska veriga supermarketov bo sestavljala kriptovalute prek Binance Pay

- Advertisement -

Varus, trgovec na drobno z več 11 trgovine z živili po vsej Ukrajini , je sodeloval z glavno borzo digitalnih sredstev v kraljestvu, Binance, da bi odprl plačila s kriptovalutami. Stranke bodo zdaj v regiji, da razkrijejo živila na spletu in prešijejo račune skozi žepe Binance Pay. Ukrajinci bodo hranili na spletu iz supermarketa Varus Izpušni plini Crypto Binance, vrhunske borze kriptovalut, ki redno trguje s količinami, in ukrajinske verige trgovin z živili Varus veseli, da je vzpostavil partnerstvo, ki lahko ukrajinskim potrošnikom omogoči, da z digitalnim denarjem na spletu odločajo o obrokih in drugih predmetih.

Izpuh aplikacij Binance in Varus bi bile možnosti verjetno v regiji do zmožnosti hitrih kripto plačil in hitrega pošiljanja v 9 ukrajinskih mestih: glavno mesto Kijev, Dnipro, Kamianske, Krivi Rih, Zaporizhzhia, Brovary, Nikopol, Vyshhorod in Pavlograd.

Za izkoristite cenovno možnost, bodo morali lastniki kriptovalut izpeljati in namestiti aplikacijo Binance na svoje pripomočke za Android ali iOS. Nato se bodo pomaknili na spletno stran Varus, porabili blago, ki ga poskušajo ukrasti, in poslali digitalni denar iz žepov Binance Pay.

V dokumentu o objavi sveže cenovne priprave, prodajalna kripto datotek Forklog mogočna, da je v začetku tega leta ponudnika Binance Pay integrirala ukrajinska veriga trgovin za opremo za dom in elektroniko Foxtrot.

Whitepay je avgusta uvedel kripto plačila za blago, ki ga dobavlja večina glavnih ukrajinskih trgovin s tehnologijo. Stranke prodajnih mest občudujejo Tehnoezh in Stylus lahko zdaj izčrpajo ponudnika, ki ga ponuja cenovna platforma, ki jo je vzpostavil Whitebit, evropska kripto borza z ukrajinskimi koreninami.

V zadnjih nekaj letih je Ukrajina preoblikoval v regionalnega šefa v smislu sprejemanja kriptovalut in si prizadeval, da bi se strinjal z bdenjem nad industrijo, pri čemer sta prepoznavnost bitcoina in občudovanje še bolj naraščala sredi nenehne obrambne bitke z Rusijo.

Tako oblasti v Kijevu kot prostovoljne ekipe so dejavno zbirale sredstva s kripto donacijami za financiranje obrambe in humanitarnih pobud. Kriptoskupnost se je odzvala na zahtevo po pomoči. Junija je Binance izdal različne kripto kartice za ukrajinske begunce.

V regiji boste utrdili ukrajinske družine, otroštvo, beguncev in razseljenih ljudi z donacijo BTC, ETH in BNB ukrajinskemu skladu za nujno pomoč Binance Charity.

Oznake v tej kroniki Binance, Binance Pay, veriga, bitka, kripto, kripto cena, kripto plačila, kriptovalute, kriptovaluta, dostave, nadomestni, spletna naročila, partnerstvo, trgovec na drobno, trgovine, trgovina z živili, trgovalna platforma, Ukrajina, ukrajinščina, žepi, Warfare

Uveljavite ste gledali več ukrajinskih prodajnih mest bo uvedlo plačila s kriptovalutami za svoje možnosti v prihodnjih mesecih? Delite svoja pričakovanja v spodnjem fragmentu komentarjev.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, na področju tega, kar dosežem.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.

Zasluge za sliko 2186000281: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je v celoti namenjeno informativnim aplikacijam. Redko gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za krajo ali prodajo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, poslušnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, trenutno ali v krožnem postopku, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kateri koli omenjeni material, predmete ali podjetja in izdelke naveden tukaj.

2058332900

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -