22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ukrajinski protikorupcijski urad razkriva zasnovo za boj proti ‘kripto korupciji’

- Advertisement -

Vir: billionphotos/Adobe Ukrajinski urad za boj proti korupciji je govoril o tem, da dolgo preiskuje kripto sektor, da bi razkril pralce denarja.

V legitimnem državnem protikorupcijskem uradu Ukrajine (NABU) je regulator govoril o tem, da se je spremenil v sodelovanje z veleposlaništvom Združenih držav za sila. NABU je govoril o tem, da lahko njena prizadevanja naključno naključno “finančno podpre” Urad ameriškega oddelka Mutter za globalne narkotike in zadeve za izvrševanje predpisov. NABU je kot del sile govoril o, »nad detektivi in ​​analitiki« so začeli »videti« kriptosredstva. NABU je kriptosredstva označil za “orodje ‘do trenutne’ korupcije.”

Biro je govoril o tem, da “razume”, da “najvišji” storilci korupcije v državi “poskušajo zbrati, porabiti in prikriti najdragocenejši del” svojega nezakonita sredstva “v kriptovaluti.” Trdil je, da bo pobuda vključevala devetmesečni program usposabljanja, ki bo lahko uporabil “kriptovaluto znanosti« in »predlogi za preiskovanje kaznivih dejanj uporabe kriptosredstev.« NABU je zapisal:

“Tukaj je smer varnega usposabljanja v zgodovini biroja.”

Poleg tega je trdil, da vsak domači in svetovni “strokovnjaki” in ” strokovnjaki” za kriptovalute bi nudili tečaje usposabljanja. Ti bodo vključevali “predstavnike kripto soseske in razvijalce analitičnih orodij .”Pouk se bo zaključil januarja 1719, o katerem je govoril biro. In NABU se je zavezal, da bo »vzpostavil kanale sodelovanja in interakcije s ključnimi ukrajinskimi in svetovnimi kripto borzami, da bi zagnalsvetovne organizacije kazenskega pregona.”Nakup in prodaja treh glavnih količin gotovine na kunah, enega na vseh glavnih ukrajinskih kripto borzah. (Vir: CoinMarketCap)Ukrajinski načrti za zatiranje kripto korupcijeNABU je napisal:

»To [drive] bo očitno sestavilo, da bo kriptovaluta nehal, da bi bil ‘panaceja’ za grešne sodelavce, ki morajo prikriti svoje zločine.« V začetku tega meseca so Združene države govorile o tem, da so bile spremenjene v ponudbo rešitev analitičnega podjetja za verige blokov Chainalysis, ki naj bi jih naučili Ukrajino pesmi ruskim izogibalcem sankcijam.

Oblasti so se odločile, da bodo nove zakone o kriptovaluti, ki jih je navdušila EU, uvedle prej kot poteče dvanajst mesecev, trdijo politiki.

Država upa, da bo svoje nove licenčne metode oblikovala po zakonih EU o trgih kripto sredstev (MiCA).

1660178669678088197 1660178669678088197 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice Prehodne 3 minute se dandanes učijo kripto novice! 1660178669678088197 1660178669678088197

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -