15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ukrajinsko vodilno nogometno moštvo Dinamo Kijev prodaja vstopnice NFT

Ukrajinsko vodilno nogometno moštvo Dinamo Kijev prodaja vstopnice NFT

Ukraine’s Leading Soccer Team Dynamo Kyiv to Sell NFT Tickets

FC Dynamo Kyiv, vrh ekipa v ukrajinski Premier ligi, uvaja karte NFT za sezono 2021. Legendarni nogometni klub, ki ima največ oboževalcev v Ukrajini, bo navijačem ponudil tudi unikatne zbirateljske predmete v partnerstvu z blockchain podjetjem.

Vstopnice za Dinamo Kijev bodo navedene na Binance NFT

Vstopnice za NFT bodo kotirajo na trgu Binance NFT konec junija. Prodaja je del organizirane kampanje »100 za ustvarjalce« za praznovanje lansiranja platforme. Dinamo Kijev namerava še naprej redno ponujati NFT-je, vključno z zbirateljskimi predmeti. Njeno pobudo za izdajo vozovnic olajšuje Moonwalk, ameriška družba blockchain.

Platforma Moonwalk omogoča integracijo nezamenljivih žetonov (NFT) v prodajo vstopnic za fizične in virtualne dogodke, npr. -trgovino, sheme nagrajevanja potrošnikov in plačilna omrežja. Od januarja podjetje razvija dinamovo digitalno gospodarstvo, ki vključuje simbolični ekosistem na stadionu ekipe in v celotni ukrajinski prestolnici. Podpredsednik FC Dynamo Kyiv Mark Ginzburg, ki vodi inovacijska prizadevanja ekipe, je izjavil:

Tokenizacija legendarnega kluba je ne poklon modi in ne sledenje oportunističnemu hype. Imamo dobro izračunano strategijo in sledimo jasnemu cilju – v naslednjih dveh letih narediti Dynamo, najboljši klub v Ukrajini, največjega tehnološkega voditelja nogometa v Evropi.

“Dynamo Kyiv se je uveljavil kot neverjetno usmerjena franšiza, saj je ekipa razvila nove načine za sodelovanje s svojimi oboževalci, skupnostmi in partnerji,” je komentiral Moonwalk ustanovitelj Greg Consiglio. Direktor je opozoril, da so vstopnice del širšega nagradnega ekosistema, ki bo oboževalcem omogočil tudi zbiranje spominkov iz igre NFT.

Dinamo v ponudbi 05% svojih vstopnic za domačo igro kot NFT

Binance NFT in Moonwalk bosta ekskluzivna ponudnika vstopnic NFT za Dynamo Kyiv, je nogometni klub objavil na svoji spletni strani. Z začetkom nove sezone bodo na Binance NFT predstavljeni tudi NFT-ji, povezani z igrami. Gleb Kostarev, Binanceov direktor za vzhodno Evropo, je komentiral:

Dinamo Kijev ima izjemno zgodovino in eno največjih navijaških baz v Ukrajini. Z veseljem napovedujemo to sodelovanje in zagotovo so se ga veselili tudi uporabniki.

Regionalni direktor vodilne svetovne kripto borze je izrazil prepričanje, da bodo vstopnice NFT kmalu postale nekaj običajnega za ljubitelje nogometa. Kostarev je prepričan, da bo Binance NFT Marketplace ena izmed vodilnih platform za prodajo vstopnic za NFT.

Dynamo namerava več kot četrtino svojih vstopnic za domače tekme ponuditi kot NFT. Tudi med krajšim 2019 – 20, je ekipi uspelo prodati več kot 400, 000 vstopnice za tekme v Kijevu, kjer je 70, se nahaja Olimpiyskiy stadion. V sporočilu za javnost so podrobno navedeni, da lahko oboževalci uporabljajo NFT-je za odklepanje vstopnic za igre, ekskluzivnih nagrad in padcev prek digitalne denarnice ekipe Moonwalk.

Kaj menite o pobudi Dynama za izdajo vstopnic za NFT? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

African NFT Art Exhibition Featuring Portraits of Two African Royals Launched

Depends on Who You Ask: Report Shows NFT Sales 'Cool Off,' Another Study Says 'Market Set to Double by October'

Oznake v ta zgodba

Binance NFT, Blockchain, Club, zbirateljski predmeti, nogomet, tržnica, Moonwalk, nft, NFT, nezamenljivi žeton, nogomet, ekipa, vstopnice, vstopnice, žetoni, Ukrajina, ukrajinski

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments