29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ultra-ekskluzivni surfside penthouse v Miamiju prodamo za 22 milijonov dolarjev v celoti...

Ultra-ekskluzivni surfside penthouse v Miamiju prodamo za 22 milijonov dolarjev v celoti kripto ponudbo

Ultra-Exclusive Surfside Penthouse in Miami Sells for $22 Million in an All-Crypto Deal

maja 22, država Florida je doživel eno največjih prodaj nepremičnin v kriptovalutah, saj je bil ekskluzivni luksuzni penthouse v Miami Beachu prodan za več kot $ 22 milijonov. Penthouse v devetem nadstropju 12 – zgodba ponuja 5, 067 kvadratnih metrov prostora in 2, 960 – kvadratna metra terasa s pogledom na ocean.

Eden najbolj ekskluzivnih luksuznih domov v Miamiju se v celoti prodaja za kripto sredstva

Po navedbah Arteja Antonia Citteria je bil penthouse v soseski Surfside v Miamiju prodan anonimnemu kupcu, ki je nepremičnino v celoti plačal v kriptovalutah. Prodaja je bila največji nakup nepremičnin s kripto premoženjem v zgodovini Floride. Razvijalci pravijo, da je penthouse ena najdražjih nepremičnin v Miamiju glede na ceno na kvadratni meter.

Dežela Surfside v Miamiju je decembra postala naslovnica 2020, ko se penthouse proda za neverjetnih dolarjev 33 milijonov. Ta luksuzni apartma se prodaja za kriptovalute po $ 22 .5 milijonov je bilo prodanih za 4 USD 440. 33 na kvadratni meter. To je eden največjih nakupov nepremičnin po decembrskem nakupu od 2017.

“Kriptovaluta je prihodnost bogastva in verjamemo, da je to šele začetek,” je v intervjuju pojasnil Giovanni Fasciano, razvijalec kode stavbe v Miamiju. Arte Antonia Citteria sta razvila Fasciano in Alex Sapir. “Obstaja močno zastavljeno povpraševanje po transakcijah s kriptovalutami, ki so nemotene in varne za obe strani, in ta posel je odličen primer tega,” je dejal Sapir, predsednik Sapir Corp. Sapir je dodal:

Presenetilo nas je število klicev, ki smo jih prejeli od kvalificiranih kupcev, takoj ko smo razglasili svojo sposobnost transakcije s kriptovalutami za etažno lastnino v podjetju Arte. Kripto transakcije iz resničnega sveta se še niso povsem prebile v mainstream, zato je jasno, da so imetniki po vsem svetu pozorni, ko se odprejo nove možnosti za transakcije.

Zapiranje je trajalo manj kot deset dni, kripto, uporabljeno v transakciji, ni razkrito

Penthouse Arte by Antonio Citterio prodan za več kot $ 22 milijonov daje lastniku celotno deveto nadstropje stavbe. To vključuje 360 – pogled na ocean in pokrita terasa. Obstajajo štiri spalnice, soba za prah, štiri kopalnice, vinski bar in velike garderobne omare.

Lastniki apartmajev imajo dostop do notranjega in zunanjega bazena, savna, parna kopel, strešno teniško igrišče, telovadnica in joga studio. Parkirišča v stavbi so nadzorovana s temperaturo, apartma pa nudi tudi igralnico za malčke in gostinsko osebje. Dogovor o poravnavi verige blokov je trajal manj kot deset dni, uporabljeno digitalno sredstvo pa ni bilo javno objavljeno.

Kaj menite o soseski penthouse v Miami Surfside, ki se je prodala za več kot $ 22 milijonov kripto sredstev? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

NFT Roundup: Hoard Exchange’s New Marketplace, Enjin’s NFT-Powered Wellness App, Meme.com, and Much More

Spain Prepares for Tax Returns Season With Crypto Traders in Sight

Oznake v tej zgodbi

$ 22. 5 milijonov, Alex Sapir, Arte, Antonio Citterio, Condo, kripto sredstva, kripto nepremičnine, prodaja kripto, kripto poravnava, ekskluzivno, nepremičnine na Floridi, Giovanni Fasciano, luksuz, miami, penthouse v Miamiju, nepremičnine v Miamiju, penthouse, prodaja nepremičnin, nepremičnine, surfside

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Arte, Antonio Citterio, Giovanni Fasciano, Alex Sapir,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments