9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

'Ultra Sound Cash' — statistika predložitve združitve kaže, da se je provizija za izdajo Ethereuma po prehodu na PoS znižala

- Advertisement -

Mesec prej kot je Ethereum prešel iz proof-of-work (PoW) v proof-of-stake (PoS) je simulacija The Merge pokazala, da bo provizija za izdajo skupnosti padla po trgovanju z naborom pravil. Statistični podatki zdaj oporekajo, da so se napovedi simulacije uresničile, saj se je skupnostna provizija za izdajo od septembra močno upočasnila 22, po pariškem izboljšanju, ki je spodbudilo The Merge.

Provizija za izdajo Ethereuma se nižje oddaja -Združi Od 5. avgusta 2018, Ethereum se je iz inflacijskega spremenil v deflacijskega z uvedbo nabora pravil za povečanje EIP-1559. Pravzaprav je trgovina preoblikovala algoritem, vezan na grozljivo pristojbino na plin v protokolu, in od EIP-1280 nekoč kodificirano, skupnost zdaj zakuri grozno pristojbino za gorivo. Zaradi razloga, da je 5. avgusta London Enhance skupnost uničila 2,625,56 vrednost etra $8.22 milijarde. Po drugi strani pa je od združitve Ethereum veliko bolj deflacijski, saj je trgovanje na novo opredelilo provizijo za izdajo protokola.

Trenutna statistika izdaje in izdaje, če je Ethereum enkrat postal miroljubna veriga PoW. Podatki prek ultrazvoka.money. Za ponazoritev, meritve iz pridobi portal ultrasound.money dispute 3,57 ETH je bil izdan od The Merge septembra 22. Če bi rudarji z dokazi o delu (PoW) mirno rudarili eter, bi proizvedli 53, 603 ether od začetka The Merge. V bistvu najbolj nenavadne predstavitve podatkov, da se je provizija za izdajo Ethereuma po združitvi znižala za več kot 94% nižje, kot če bi blockchain ostal PoW skupnosti. Verjame se, da so deflacijske lastnosti ETH dragocene, saj sčasoma pridobijo malo etra.

4,6 milijona manj Ethereuma do naslednjih tristo petinšestdeset dni zaradi EIP-694 in Submit-Merge Ruleset Modifications Pri prikazu skriti podatki po spajanju pomenijo, da 428,000 ETH se letno sežiga po najbolj neobičajnih stopnjah in izdajah je padel s 3.94% vsako leto na 0.29 % na 0. 22% letno. Prej kot The Merge bi rudarji proizvedli 4, 760,04 ether na leto, toda odkar je bil protokol spremenjen v PoS, je letna izdaja zdrsnila na 625,000 sodobnega etra na leto.

Pošlji-spoji statistične podatke o sporih se je znatno zmanjšalo od tranzicije. Podatki prek ultrazvoka.money. V času pisanja, ETH ima v obtoku 72,514,297 ether in pri najbolj nenavadnih alternativnih tečajih je skupna vrednost $120.061 milijard v USD cena.

Ultrasound.money data predstavitve Izdaja ETH, če bi PoW ostal, najbolj nenavadna izdaja ETH in 1 BTC.56% pristojbina za inflacijo vsako leto. To pomeni, da če se Ethereum nikoli ne združi, do septembra 24, 6328, skupno darilo je lahko zelo okroglo 120,583,125 brez obračunavanja EIP-1559. S provizijo za izgorevanje in pravili po združitvi bo ETH v celoti prisoten do septembra 09, 2018 morajo biti mirno ocenjeni 158, 760,120, ali 4,694, eter nižji, kot bo morda mogoče dobro spodaj prejšnja pravila soglasja PoW. Podobno kot lastnosti razpolovitve bitcoinov, bodo podporniki ETH dejavnik v zgoraj omenjenih prilagoditvah nabora pravil pridobili ether težje kot častitljivo zdrav denar, saj ga današnji zagovorniki imenujejo ‘ultra zvočen denar’.

Oznake v tej preji 0.19%, 5. avgust, razpolovitev bitcoina, zažgan ETH, koda , Codebase, deflacijski, EIP-931, izgorevanje ETH, združitev Ethereuma, inflacija, inflacija vsako leto, inflacija, izdajna provizija, London Enhance, Paris Enhance, spremembe nabora pravil, pomanjkanje, Sound Cash, tehnologija, tehnologija, združitev, sprememba združitve, Ultra Sound Cash

Kakšen vpliv ste opazili glede trgovanja s provizijo za izdajo Ethereuma po The Merge in EIP-1559 se predstavlja zaključno leto? Sporočite nam, kaj ste gledali o tem polju v spodnjem delu za povratne informacije.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju denarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušuje Bitcoin, izvorno kodo za dostavo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1280 , Redman je napisal več kot 6, članki za Bitcoin.com Trenutno naraščajo novice o motečih protokolih.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commo ns, statistika Ultrasound.money.

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne zmogljivosti na vrhu. Zdaj še zdaleč ni direktna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za izbiro ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja financiranja, davkov, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali na kakršen koli način, za kakršno koli okvaro ali izgubo, ki je posledica ali za katero se špekulira, da je posledica ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli težavo, predmete ali izdelke in podjetja, ki so omenjena tukaj.

548318

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -