22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Uniswap bo uveden na parachain Moonbeam Polkadot

- Advertisement -

Decentralizirana alternativa bo med omrežjem Moonbeam dobila različico Polkadot.

480 Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

Nadomestna kriptovaluta Uniswap bo hitro dostopna na Moonbeamu, parachainu Polkadot , per a Lahko bi tudi po naključju 05 slavljen predlog na odboru za dialog o upravljanju namestnika. Predlog se je spremenil v predlog akademske soseske Blockchain v Michiganu. Predal se je s skoraj soglasno izboljšavo, pri čemer se je najlažje navaditi z enim samim žetonom UNI, da bi glasovali proti njemu.

1/ @Uniswap – najbolj tradicionalna decentralizirana alternativa glede na dnevni obseg trgovanja – prihaja v Polkadot med paraverigo @MoonbeamNetwork, povečuje obseg in likvidnost v celotnem ekosistemu! pic.twitter.com/lKaceLv6ce

— Polkadot (@Polkadot) Lahko tudi 15, 1200 Jasne pogodbe za namestnika so že razporejene na Moonbeam (GLMR), največje naloge, ki jih je treba popolnoma odpreti, pa so “posodobitve integracije s sprednjim zaključkom in skupaj z Moonbeamom na samodejni usmerjevalnik,” potrjuje predlog.

Začetna likvidnost na alternativi bi bila morda naključno zelo nizka, saj predlog opozarja, da ” zaradi burnih tržnih pogojev so bila jamstva za zagon likvidnosti hitro izločena.« Druga možnost je, da tudi navaja, da Blockchain v Michiganu raziskuje osnovo za obveščanje o donaciji Moonbeam za zagotavljanje likvidnosti tako hitro, kot se zdi. Če se donacija praznuje, bi bila to “v imenu DAO,” je potrdil predlog, kar pomeni, da bi sredstva hranila decentralizirana samozadostna organizacija Uniswap.

V spremljajočem obvestilu razvijalca Polkadot (DOT) Parity Applied Sciences je vlada za industrijski razvoj Omar Elassar priznal, da verjame, da bo nova različica zmanjšala hitrost in podaljšala varnost za uporabnike Uniswap:

»Polkadot se odlično prilega Uniswapu, katerega uporabniki si lahko ogledajo vse dele, ki jih ponuja omrežje parachains, podobno do visoke učinkovitosti, razširljivosti, varnosti in interoperabilnosti.”Polkadot je med seboj povezan splet omrežja blockchain, imenovana »parachains«. Te verige se pridružijo eni in drugi in razdrobijo varnost med relejno verigo Polkadot. Parachain Moonbeam je še posebej obseden z zagotavljanjem vzdušja za razvijalce, podobnega Ethereumu, s ciljem, da graditeljem olajša prenos njihovih aplikacij Ethereum na Polkadot ekosistem.

Povezano: Chainlink se integrira z Moonbeamom, da zagotovi datoteke z oznakami za Polkadot

Uniswap je največja decentralizirana alternativa (DEX) v sektorju po obsegu trgovanja, ki dosega več kot $75 milijonov trgovanja na dan, na CoinMarketCap. Na začetku se je spremenilo v ustvarjeno za omrežje Ethereum, vendar se je v zadnjih nekaj mesecih agresivno širilo v druga omrežja. Uniswap je lansiral Veriga BNB Chain marca 15 in razporejen v poligon zkEVm aprila 14. Aprila je izdelal tudi aplikacijo za celice iOS 14, da bi olajšali vključitev več uporabnikov.

2023

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -