18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Uniswap v3 je videti nastavljen na lestvico dva na Arbitrum in Optimism

Uniswap v3 je videti nastavljen na lestvico dva na Arbitrum in Optimism

Uniswap zdaj načrtuje uvajanje drugega nivoja tako na Arbitrum kot na Optimism.

4687 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Uniswap v3 looks set for layer-two scaling on both Arbitrum and Optimism

Skupnost Uniswap je glasovala za uvedbo ponovitve v3 vodilne decentralizirane borze za rešitev za spreminjanje plasti dva, Arbitrum.

Ustvarjalec Uniswap-a Hayden Adams je maja objavil glasovanje 27, ki razkriva upravljanje predloga prejeti glas 41. 35 milijon glasov za in nič nasprotnih glasov UNI imetniki žetonov.

Omenil je, da že poteka delo za načrtovanje uvajanja in oblikovanje njenega vmesnika.

2 /

Ob predpostavki, da bomo posneli posnetek, nameravamo podpreti skupnost z uvajanjem pametnih pogodb v3 v Arbitrum!

Že smo začeli delati na podpori vmesnikov in načrtovanju uvajanja.

– Hayden Adams (@haydenzadams) maj 26, 2021

Arbitrum je zbral 3,7 milijona dolarjev 2019 za raziskovanje razširljivosti pametnih pogodb in lansiral prvo Zbirni sistem za Ethereum v začetku 2020. Arbitrum trdi, da je dosegel znižanje stroškov plina za 55 krat za vrata testne mreže Uniswap v2 novembra 2020, podpora 390 zamenjave na sekundo v primerjavi z jussevenom na glavnem omrežju Ethereum.

Adams je dejal, da je ekipa Uniswap še vedno “neverjetno navdušena” nad lansiranjem konkurenčne rešitve za povečanje plasti dva, Optimism. Adams je opozoril, da Uniswap še vedno cilja na uporabo optimizma za “bližnjo prihodnost.”

Optimizem, ki je zbral $ 25 v februarskem krogu financiranja, ki ga je vodil A 16 z, napovedala marca, da bo začela z zamudo in julij ponudimo kot “grobo oceno” za zagon omrežja.

Zamuda optimizma je zagotovila priložnosti za druge rešitve skaliranja druge plasti za zagotovitev tržnega deleža, pri čemer je Polygon prevzel zgodnje vodstvo po tem, ko je Aave hitro pritegnil 10 – številka TVL v omrežju.

Arbitrum se je prav tako pojavil kot glavni kandidat druge stopnje, pri čemer projekt trenutno cilja na maj 28 za zagon glavne mreže. Razvijalci bodo sprva imeli ekskluziven dostop do Arbitruma po zagonu, kar bo omogočilo začetno kohortno mrežo projektov za vzpostavitev infrastrukture in izvajanje preizkusov.

V začetku maja je OKEx postal prvi centralizirana menjalnica, ki omogoča protokol za polog in dvig. Arbitrum si je zagotovil tudi pomembna partnerstva z The Graph, Bancor in Biconomy.

Marca je soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin pohvalil Arbitrum za napredek pri združljivih navideznih računalnikih, združljivih z Ethereum Virtual Machine.

Od začetka v začetku tega meseca je Uniswap v3 izpolnil obljubo, da bo zagotovil večjo kapitalsko učinkovitost kot prejšnje inkarnacije, pri čemer je v3 po dnevnem obsegu presegel v2, čeprav trenutno predstavlja 26% od celotne v2 vrednost zaklenjena.