15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Uniswap v3 preklopi v2 na količino - in obe različici preklopite Bitcoin...

Uniswap v3 preklopi v2 na količino – in obe različici preklopite Bitcoin na prihodek od provizij

Obe ponovitvi najbolj priljubljenega DEX-a na svetu zdaj ustvarjata več prihodkov od provizij kot Bitcoin.

6510 Skupno ogledov

28 Skupaj delnice

Uniswap v3 flips v2 on volume — and both versions flip Bitcoin on fee revenue

Največja decentralizirana borza na svetu nenehno narašča in na novo uvedena tretja ponovitev je zdaj po dnevnih količinah presegla različico dve.

Poleg v3, ki je na vrhu dnevnih količin transakcij v2 , sta oba posamično presegla Bitcoin po dnevnem ustvarjanju provizij. Potezo je opazil ustanovitelj Uniswap Hayden Adams, ki je komentiral, da oba zaslužita več dnevnih in tedenskih stroškov kot rudarji Bitcoinov.

Podatki Cryptofees so pokazali, da je Uniswap v3, ki je bil uveden dne 5. maja je ustvaril 4,5 milijona dolarjev, v2 pa 3,8 milijona dolarjev za ta dan. Bitcoin je takrat zaostal za njima s 3,7 milijona dolarjev dnevnega ustvarjanja provizij.

– Hayden Adams (@haydenzadams ) Maj 25 , 2021

V času pisanja spletnega mesta je poročalo, da je Uniswap v3 v tem trenutku ustvaril 4,1 milijona dolarjev 24 uro, medtem ko je v2 na drugem mestu s 3,2 milijona dolarjev. SushiSwap je naslednji največji DEX po Uniswap z 2 USD. 135 milijonov. Ocene Bitcoinov in Ethereuma v preteklosti niso bile na voljo 24 ur, vendar so pristojbine za bitcoin za prejšnji dan dosegle 2 USD. 821 milijonov, medtem ko je Ethereum zbral $ 28. 48 milijonov.

Kritiki pogosto krivijo visoke provizije za plin Ethereum pri Uniswap-u, vendar so podatki o prihodkih dejansko zamenjava provizij, plačanih ponudnikom likvidnosti, in ne provizij za plin.

Glede dnevnega obsega transakcij je v3 zdaj presegel v2 z 1 USD. 48 milijard v preteklosti 24 ure glede na analitično stran Uniswap-a. Dnevna količina različice 2 je bila 1,1 milijarde USD. Za zaklenjeno vrednost v2 še vedno prevladuje s 5,8 milijarde USD v primerjavi z 1 USD. 46 milijard v3.

maja 20 je Cointelegraph poročal o napovedi Messarija, da bo v3 ta mesec po obsegu presegel v2.

Uspeh Uniswap-a je bil tako viden, da je Biblija finančne industrije Wall Street Journal se je počutil, kar kaže, da DEX in drugi, kot je ta, predstavljajo vedno večjo grožnjo Coinbase. Poročilo iz maja 24 je navedel, da ima Uniswap obseg $ 36 .6 milijard v aprilu v primerjavi z $ 110 milijard pri Coinbase.

Dodal je, da je Coinbase pred potencialnim poslovnim tveganjem pred objavo prejšnji mesec objavil konkurenco z decentraliziranih borz.

Morda se ne bo končalo kot „ali / ali“, ampak bo koristilo „oboje“. Adams je napovedal, da bodo centralizirane borze sčasoma izkoristile likvidnostne baze Uniswap-a, “ki bodo v bistvu postale vmesniki vmesnikov z gladkimi aplikacijami in spletnimi mesti, ki v trgovanje z energijo zanašajo Uniswap.”

6510

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments