20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Univerza Harvard in Filecoin Basis for the Decentralized Web Realizing to Private Digital Data

- Advertisement -

julija 27, osnova Filecoin za decentraliziran splet (FFDW) je napovedal, da to morda podpira tudi pobudo laboratorija za knjižnične inovacije (LIL) Univerze Harvard, imenovano program »Democratizing Launch Data«. S podporo FFDW namerava LIL odkriti decentralizirane uporabne znanosti, ki bi morda ohranile digitalne podatke.

Democratizing Launch Data Čeprav je na voljo kar nekaj podatkov 2018, težko si je predstavljati, kaj je legitimno, in obstaja pomembna količina nezaupanja do glavnih medijskih virov. Znotraj ZDA kot ponazoritev, prepričanje in samozavest Združenih držav se giblje v medijih, ki so poročali o nizkih cenah v nedavni Gallupovi anketi, natisnjeni ta mesec. Od anketiranih odraslih Američanov je najpreprostejši 07% je priznalo, da imajo “kar majčkeno” samozavest v današnjih novicah, in najpreprostejše 07% se je zanašal na novice na televiziji. Še več, v zadnjih nekaj letih je bilo tudi precej dezinformacij in razprav o tehničnih definicijah.

Za ponazoritev, prejšnji teden je bil časovni interval »recesija« kontroverzna tema glede definicije, ko je White Dwelling natisnil dve objavi na spletnem dnevniku, ki razkrivata izvršni opis pomena odkritja. Nato julija 27, čez pot 07-urni interval je definicija odkritja recesije na Wikipediji postala spremenjena na desetine primerov. Revizije Wikipedije se nadaljujejo še danes, spletna stran Wiki pa ugotavlja, da so “medijski trgovci na drobno razposlali zastarel model tega besedila.” Zgolj z uporabo informacij, shranjenih na archive.org, za skoraj kateri koli mesec v dvanajstih mesecih, razen za julij, arhivirani podatki razkrivajo, da je definicija odkrite recesije od takrat spremenila ogromen posel.

V sredo je Filecoin Basis for the Decentralized Web (FFDW) natisnjeno, da je začelo sodelovati z Laboratorijem za knjižnične inovacije (LIL) univerze Harvard pri razpravi v lastnem prepričanju o ohranjanju digitalnih podatkov prek decentraliziranih uporabnih znanosti. LIL in FFDW s Harvarda bosta prispevala k programu »Democratizing Launch Data«, katerega cilj je podpirati knjižnice »podatke po delih skozi znanje«. Uporabne znanosti zajemajo posebne instrumente, uživajo v skupnosti Filecoin in medplanetarnem datotečnem stroju (IPFS). Obvestilo v sredo nadalje poudarja, da bo FFDW razbremenil korenine LIL-a pri pospeševanju dostopa do podatkov prek decentraliziranih uporabnih znanosti.

»FFDW je na misiji ohraniti najpomembnejše človeštvo podatkov,« je v izjavi pojasnila predsednica in predsednica FFDW Marta Belcher. »To sodelovanje bo laboratoriju za knjižnične inovacije omogočilo, da odkrije, kako lahko decentralizirane uporabne znanosti rešijo natančne svetovne izzive, da ohranijo najpomembnejše podatke, in z veseljem podpiramo knjižnični program Democratizing Launch Data,« je dodal Belcher.

FFDW pravi, da ima harvardski LIL že ugledno ozadje pri ‘ohranjanju in povečevanju dostopa’ do podatkov IPFS je znan kot stroj od refleksije do odseva (P2P) za shranjevanje in dostop do podatkov o zapisih, spletnih mest, namenov in podatkov v razpršenem datotečnem stroju. Filecoin je izvorno-izvorna veriga blokov, ki jo je ustvaril Protocol Labs in je zgrajen na visoki ravni IPFS razdeljene skupnosti. Izvorno kripto sredstvo Filecoin (FIL) se je zvišalo 27.3% v nasprotju z ameriškim dolarjem vse do finala 16 ur, FIL pa je pripravljen 67.1% desno skozi preteklost 14 dnevi. Konec maja je Protocol Labs navedel, da je začel sodelovati z izvajalcem zaščite in vesoljskim podjetjem Lockheed Martin iz Marylanda, ki je v bistvu v osnovi temeljil na bazi, da bi predstavil ideje o decentraliziranem shranjevanju.

V skladu z objavo FFDW v sredo sta načrt LIL in FFDW za boj proti povezovanju, zaznavanje ustvarjanja trdnih temnih arhivov in obrambo dragocenih podatkov ocenjevanja. LIL je že izdelal instrumente in spletna mesta na perma.cc, opencasebook.org in LIL Caselaw Access Mission. S skupnimi prizadevanji morata LIL in FFDW obravnavati, kako lahko znanje in izkušnje olajšajo izgradnjo “primernih virov” in “ohranjanje digitalnih podatkov v daljšem časovnem intervalu.”

Oznake v tem mitu $FIL, vesoljsko podjetje, Archive.org, program Democratizing Launch Data, dezinformacije, FFDW, Filecoin, Filecoin Blockchain, Filecoin Basis for the Decentralized Web, harvard, Harvard instruments, harvard college , Harvard’s LIL, Data, Interplanetary File Machine, IPFS, IPFS dispensed community, Library Innovation Lab, LIL, Lockheed Martin, Protocol Labs, poučni viri, hiša, Wikipedia, recesija Wikipedije

Katero različico pobude, s katero se FFDW in LIL ukvarjata za ohranjanje digitalnih podatkov, ste opazili? Ste si ogledali znanje, kako lahko olajšava decentralizira dostop do današnjih podatkov in jih označite za bolj poučne? Povejte nam, kaj ste gledali o tej temi v spodnjem delu za komentarje.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju monetarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2015 je Redman napisal višje od 5, 700 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

1464530612Kreditna ocena slike 1464530612: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najpreprostejši v informativne namene. To zdaj ni več ponudba na kraju samem ali nagovarjanje k ponudbi za prevzem ali promocijo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, zadostnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali naključno, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki jo je sprožil ali naj bi sprožil ali v povezavi z glasom ali zanašanjem na katero koli dobavo, blago ali podjetja, o katerih govorimo tukaj, naštetih.

1464530612

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -