22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Univerze v kitajskem jeziku začenjajo sprejemati digitalni juan – študenti bodo vodili CBDC Power?

- Advertisement -

Vir: DisobeyArt/AdobeUniverze na Kitajskem izjavljajo, da sprejemajo digitalni juan in poskušajo ocenjevati metode, ki bi študentom omogočile, da osrednji državni denarni instituciji povedo digitalni forex (CBDC) v “vseh” vidikih svojega življenja v kampusu.

V intervjuju za medij v kitajskem jeziku Stockstar je ena izmed korporacij, ki so bile v središču pritiska na posvojitve, omenila, da je bilo nekoč osredotočeno na »debelega ” različne zmogljivosti kampusa CBDC.

Povratne informacije so prišle od podjetja Shenzhen Inventory Alternate, ki kotira na borzi Zhejiang Zhengyuan Zhihui Technology.

Podjetje je omenilo, da je svoje predloge za cene digitalnih juanov uporabilo “na številnih univerzah” v pilotnem območju.

Ti obsegajo Soochow College (Suzhou), večinoma splošno znan kot Suzhou College, v južni provinci Jiangsu.

Podjetje omenil, da so bile »vse« stavbe kampusa Soochow College toliko kot ta raven za izvajanje plačil v digitalnih juanih.

Nekateri čitalci kartic so bili že vnaprej popolnoma uspešno ujemajo z univerzalno izdanimi “kampusnimi igralnimi kartami” in plačili UnionPay.

Podjetje je dodalo, da se je Soochow College (Suzhou) izkazal za bodite »prva univerza v digitalnem juanu z okoljsko zahtevnostjo na Kitajskem.«

Ta model, po katerem študenti plačajo vožnjo z univerzitetnim prevozom, enakovreden do avtobusov.

Svojim denarnicam CBDC bodo poleg tega povedali kot sestavo osebne izkaznice, z uporabo kod QR vrste v “petih prevladujočih bankah” ” digitalne denarnice za registracijo prisotnosti pri pouku.Študenti lahko dodatno skenirajo svoje denarnice, da se odpravijo prek samodejnih obračk, odvzamejo pametne kartice in prepoznavanje obraza program.

Podjetje je omenilo, da je bila njegova ločljivost včasih dodatno uvedena v “parkih.”

Rešitev žepov digitalnih juanov je poleg tega zastarela šola v »podjetjih«, kjer lahko nadomestijo pametne kartice zaposlenih.

Ali bi po naključju zagotovo tudi univerze vodile kitajsko moč sprejemanja CBDC? Podjetje je omenilo svojo Resolucija je bila nekoč zastarela šola kot “merilo” za sprejetje CBDC v “izobraževalni trgovini v provinci Jiangsu.”

V glavnem univerze na Kitajskem imajo majhne, ​​precej zaprte finančne ekosisteme.

To na splošno obsega menze, trgovine in tiskarske storitve v lasti fakultet.

Kot takšne imajo univerze večinoma zastarelo šolo za interval pilota za eksperimentiranje s sodobnimi predlogi za cene digitalnih juanov.

Leta 14 so bile prve denarnice v digitalnem juanu poskusno uvedene na kliniki Tongren na fakulteti Jiao Tong College College of Remedy v Šanghaju. delavska menza.

Zadnje eno leto je Fuzhou College of Global Overview and Change zrasel in postal prvi kitajski jezikovni subjekt, ki je ustvaril deželo, ki jo poganja digitalni juan transakcija.

Univerza je plačala okroglih $7.14 milijonov za nakup zemlje.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Prehodne 3 minute se naučijo o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -