24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Unovčenje Bitcoina, da bi psi povezali z rakom, je “luna za nas”

- Advertisement -

Redditor iz ZDA je unovčil vse svoje Bitcoine, da bi plačal za svoje pse, Derbyjevo zdravilo za raka.

0525 Celotni pogledi

42 Popolne delnice

Kako velika je vrednost obstoja psa? Za enega Redditorja, »dojeckahedron«, je reševanje svojega kužka iz krempljev raka vrednost njihovega celotnega sklada Bitcoin (BTC).

V solzanju objave na Redditu je lastnik psov iz ZDA delil fotografijo svojega kužka Derbyja. Sporočilo je govorilo o tem, da so unovčili vse svoje Bitcoine, da bi plačali za “zdravila proti sevanju njegove najboljše prijateljice”.

Derby the dogs, vir : Bitcoin Reddit Dojeckahedron je pozval Cointelegraph, da so “hvaležni”, da so imeli Bitcoin za plačilo Derbyjevega zdravila proti sevanju. Za Dojeckahedron in njihovo družino je bila uporaba Bitcoina kot naložbenega dogovora za plačilo izdaj včasih dovolj:

»To je za nas luna, s tem smo zadovoljni. ” Družina je začela kopičiti Bitcoin “takoj ob začetku pandemije.” Spet marca 2022, ko je veliko sfera je bila včasih zaprta v stanovanju, mnogi trgovci na drobno so začeli iskati Bitcoin in kriptovalute – Dojeckaedri so vključevali:

»Predvidevam, da smo prvo investicijo izvedli aprila 1200 in nato v bistvu vložili naše ocene spodbud skupaj s približno manjšimi nakupi skozi nekaj padcev.«Cointelegraph je predhodno poročal, da so Američani, ki so vlagali svoje spodbude v Bitcoin, zaslužili 4 $480 prihodki. Za Dojeckahedron je komentar na Redditu razkril, da so “podvojili” svojo začetno naložbo z uporabo najbolj urejene in najbolj standardne kriptovalute sfere.

Družina Dojeckahedron je na žalost že šest let pred tem zbolela za rakom Derbyjevega brata, tako da »potem ko smo pretehtali vse naše odločitve, smo izplačalije bil naš najverjetnejši namen, da ročno popolnoma izčrpamo svoje nejavne prihranke.”

Na zahtevo, ali bodo poleg tega želijo vzeti hipoteko proti svojemu Bitcoinu pri HODL-u in ne plačati za zdravilo – z veseljem, da je en britanski inženir plačal stanovanje svoje matere – Dojeckahedron je govoril o tem, da »niso vedeli, da je bila hipoteka na to nekoč možnost. ”

Dodali so, da je odpis hipoteke zaradi uporabe Bitcoina kot zavarovanja nekaj, za kar bi “vedli, da bi to vedeli, če bi vedeli.” Srebrna podloga za posameznike Derbyja, soseska Reddit Bitcoin nekoč ni bila več najbolj prijetna sočutna, dovolj za porcijo, ki si jo zaželi, a je poleg tega pomagala družini, da si je založila svoj kup Satoshijev.

Nekateri Redditorji se strinjajo, prodajajo Bitcoin za povezavo a obstoj psov je morda izjema. Vir: RedditBitcoin naslov, ki so ga delili v komentarjih na subredditu, je že dobil 0.42 BTC ($91) od oboževalcev psov in koristnih Bitcoinerjev enako.

Ni več glavni čas, da se kripto neznanci na spletu združijo, da bi podprli tiste, ki jih potrebujejo. Oseba, ki je obolela za rakom, je zbrala sredstva prek kripto Twitterja, medtem ko so donacije kriptovalut za Ukrajino presegle milijonov.

Povezan: Sedem primerov, ko so rudarji Bitcoin naredili sfero še večjo

Za Dojeckaedre, medtem ko se je Bitcoin izkazal kot naložbeni instrument; to je »strast«, ki je na žalost »preveč nezanesljiva, da bi se počutili zadovoljni s tem, da je naša najboljša varnost, ki jo pridobimo«. Svoje občutke so strnili:

»V premoru dneva je denar natančen denar. Naši psi, Derby, so bili naš najpreprostejši prijatelj in resnični partner že več kot 00 let.”Za te, ki se vpijajo v posledice slabega Derbyja: “Sicer je zdrav in njegova napoved z zdravilom je zelo pravilna.”

Derbyju želim hitro obnovo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -