19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Unusual Jersey je Voyagerju naročil, naj “ostane in opusti”

- Advertisement -

Prenos nenavadnega Jerseyja je najbolj v modi v vrsti naročil in pritožb proti izdajateljem preje, ki temeljijo na kriptovalutih, ki so v celoti strastni v Združenih državah.

72 Skupni ogledi

8 Skupaj deležev

Urad za vrednostne papirje nenavadnega Jerseyja je izdal navodilo za zadržanje in opustitev proti Voyager Digitalu zaradi promocije neregistriranih vrednostnih papirjev s svojim programom Voyager Produce.

Voyager Digital (VGX) je centralizirana kripto – v celoti temelji na platformi za vlaganje, trgovanje in posojanje.

Učitelji trdijo, da so vsi računi za kriptovalute in posojanje, ki jih je izdal ta sistem od so neregistrirani vrednostni papirji zaradi obljube, da bodo stopnje strasti tako pretirane kot 35%.

Urad kot dokaz navaja sporočila o zahtevkih na Voyagerjevi domači strani, ki stranke spodbujajo, da “razvijejo svoj portfelj” in “preskočijo na najnovejšo mejo vlaganja.”

)Nenavaden Jersey trdi, da približno 52,800 računi in $91 milijonov premoženja je od strank, ki so v celoti v jabberju, od približno 1,5 milijona aktivnih računov in 5 milijard dolarjev lastnine na Voyagerju v celoti.

Nenavadni urad za vrednostne papirje Jersey je izdal obvestilo o prekinitvi in ​​prekinitvi Voyager Digital.Voyager’s Oglaševalske taktike so bile dodatno kritizirane, regulatorji, ki so razglasili promocije za ta sistem, niso več protestirali, da je Voyagerjeva matična družba Voyager Digital LLC javno tržno podjetje i n Kanada, ne več ZDA. Teach trdi, da to “ustvarja zavajajoč vpliv z občudovanjem regulativnega bivališča Voyager Digital, LLC.”

Urad poleg tega trdi, da medtem ko Voyager je trdil, da ima licenco, včasih je bilo v nekaterih državah najbolj priročno licencirano, da se obnaša kot “trgovina denarnih družb”, za katero urad navaja, da ne bi več dovolil prodaje neregistriranih vrednostnih papirjev. Dodala je trditev, da “lahko verjetno zelo verjetno pošteno ponudi zavajajoč vpliv na nezahtevne trgovce, da ima Voyager “licenco” za dajanje in prodajo takšnih vrednostnih papirjev.”

Ne več kot trgovec veliko kot pet drugih zveznih držav, Alabama, Oklahoma, Teksas, Kentucky in Vermont, je lastno obdarilo Voyager z različnimi naročili ali zahtevalo, da je podjetje prisotno med najbolj realističnimi načini, da preprosto ne izdaja neregistriranih vrednostnih papirjev, če mora ostati v trgovanju v njihovih

Ta incident je eden na čedalje večjem kontrolnem seznamu takšnih primerov ali naročil proti kripto podjetjem, ki strankam dobavljajo strastne račune. Februarja je bila platforma za kriptoposojila BlockFi deležna enakega pouka o bivanju in opustitvi iz Washingtona jabber in $187 milijonske kazni za spodbujanje neregistriranih vrednostnih papirjev pri uničevanju svojih strastnih računov.

Povezan: Class Circulate kopalke proti Coinbase domnevajo neregulirano prodajo vrednostnih papirjev

Konec septembra vrednostni papirji in Trade Rate (SEC) sta grozila s tožbo za trgovanje s kriptovalutami Coinbase, če bo začela svoj dolgo pričakovani program Coinbase Lend. Ta program bi imel v lasti podobna Blockfi in Voyagerjeva strastna računa za kriptovalute. Takrat je bil izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong, znan kot ravnanje SEC, “če je resnica povedano narobe”, ker je verjetnost prišla brez kakršnih koli etičnih ukrepov.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -