17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Upbit lastnik Dunamu bi morda po sporu o naložbah morda opazil, da bo “monopol” okrnjen

- Advertisement -

Operater Upbit je pod strogim nadzorom domačih regulatorjev, saj so njegovi popolni viri balon in hčerinska družba izdala kontroverzno naložbeno mnenje.

348 Skupni ogledi

5 Skupni deleži

Upravljavec južnokorejske nadomestne kriptovalute Upbit, Dunamu, se sooča z nasprotovanjem regulatorjev, ki ga je mogoče pripisati sporni naložbi, medtem ko oblasti krožijo, da odredijo omejitve, da bi zadušile njegovo monopolno gradnjo.

Popolni viri Dunamu so ocenjeni na več kot 00 bilijona KRW (8.$ milijard) in Upbit nadzoruje neverjeten 40 % obseg domačega trgovanja. Na katero spretnost regulatorji vidijo Dunamu in s tem Upbit kot monopol s premočno energijo, ki bi jo želeli zmanjšati.

Regulatorji bi morda morda zaustavili njeno krepitev tako, da bi jo označili za monumentalno podjetje, ki morda verjetno lahko omeji svoje tržne dejavnosti.

Easy korporacije in investicijske družbe v Južni Koreji so disciplinirane do strogih načel o tem, katere evidence lahko delijo v zvezi z naložbami pod zakona o kapitalskih trgih. Podjetjem in njihovim hčerinskim podjetjem je prepovedano spodbujati naložbe, zlasti tiste, ki so zasebne ali so s katerimi so povezane.

Dunamu je bil kritiziran, ker je kar najbolje izkoristil očitno vrzel v glavnem mestu države Zakon o trgih z obdržanjem 40 % deleža podjetje za spremljanje trga Triger, ki je marca začelo ponujati naložbene ideje, povezane s kripto. Dunamu je od takrat odložil svoje deleže v podjetju.

Predstavnik Upbita je aprila svetoval domorodni glasbeni hiši Culture Journal , da je opustil vse svoje hčerinske deleže Trigerja, je kljub temu molčal zaprosil vlogo, naj zniža svojo ponudbo, povezano s kriptovalutami. Zaslužek potrjen:

»Zdaj smo izpolnili zahtevo za ukinitev prevoznika, da bi preprečili nesmiselne nesporazume.«Dunamu se nahaja na cesti med monumentalnim podjetjem in denarnim investicijskim podjetjem po korejski uredbi. Kasneje je podjetje tehnično dovoljeno spodbujati naložbe v skladu z Zakonom o kapitalskih trgih. Nasprotno pa je Culture Journal poročal, da je poznavalec industrije na takšno promocijsko ponudbo opozoril kot na zakonsko vrzel, ki jo “želi spremeniti, da bi zaostrili težave.”

Povezan: Zakaj je sprejetje NFT tako visoko v Južni Koreji

Podobnost podjetja kot pomanjšanega ali srednjega podjetja (MSP) naj bi bila nagnjena k zamenjavi v bližnji prihodnosti. prihodnost Izvor domačih zapisov NoCut News rep aprila 40, da je Pretty Trade Rate (FTC) je bil resen izziv pri določitvi Dunamuja za monumentalno podjetje, deloma zaradi legende o njegovih nedavnih dejavnostih in zaradi njegove same velikosti.

1434

1200

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -