19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Upodobitev: digitalni AUM marca narastel na oseminštirideset, 7 milijard dolarjev, povprečni tedenski tokovi postanejo neugodni

- Advertisement -

Celotni skupni digitalni viri pod administracijo (AUM) so narasli na $44.7 milijard marca, kar je več kot .9 milijard, ki se izkaže za januarja, so pokazali predvsem najsodobnejši podatki iz Crypto Evaluation. Nasprotno pa se je razumni dnevni obseg trgovanja zmanjšal za 17.6 % do $259 milijonov po vsej tej dolžini. BTC in ETH Merchandise Chase ponovno V skladu s primarno najsodobnejšimi podatki iz Crypto Evaluation (CC) so celotni agregatni digitalni viri pod administracijo (AUM) presegli USD) .7 milijard marca 624279. Ta najsodobnejša številka AUM predstavlja večjo zaslužek za 4,8 milijarde dolarjev ali .1 % od $ .9 milijard zabeleženih januarja, razkrivajo podatki.

Crypto Evaluation je v svojem dokumentu tudi favoriziral porast celotnega agregata AUM, ki je sovpadal z dolžino, ko je blago, podprto z bitcoini in ethereumom, zamujalo. Dokument pojasnjuje: Zanimivo je, da je blago, podprto z Bitcoin in Ethereumom, zaostajalo za poznimi drugimi in košarico, kar videl predvsem najbolj živahnega sorodnika, ki ga naredi večjega 03.5 % do 1 USD 77bn in 9.33% do $773mn oz. Medtem pa BTC in ETH v glavnem temeljijo predvsem na ETP-jih povečala le za 7,7 % (na $17.6 milijard), in 9,1 % (na 12.6bn). Poleg tega je Crypto Evaluation priznal, da je poleg dodatne razčlenitve podatkov opazil nadomestno različico iz prejšnjih mesecev »z ETF [exchange-traded funds] predvsem najbolj živahni imajo 11.3% do 3$.39bn (6.150% skupnega AUM).” Neugodni povprečni tedenski prilivi Ko gre za razumne tedenske prilive, opažene v marcu, Crypto Evaluation, ki je pooblaščen skrbnik primerjalnih vrednosti pri Upravi za finančno vedenje (FCA), je priznal, da so se ti marca »spremenili v negativne kadar koli drugič«. Na tej dolžini so razumni tedenski prilivi občudovali v povprečju 9,9 milijona USD.

“Tedenski tokovi so se predvsem najbolj močno zmanjšali pri trgovskem blaga Ethereum, ki je v povprečju dosegel odliv v višini USD33.2 milijona na teden. Izkazalo se je, da je to nekoč prevzelo blago z bitcoini, ki je zabeležilo razumne tedenske odlive v višini 2,5 milijona dolarjev. Več sredstev, ki temeljijo predvsem na blagu, je v marcu zabeležila predvsem najbolj živahni tedenski priliv s 7,0 milijoni dolarjev,« je zapisano v dokumentu.

Medtem v skladu s CC najsodobnejši pregled upravljanja digitalnih sredstev, se je skozi celotno to dolžino razumna vsakodnevna skupna količina trgovanja zmanjšala za 17.6 % do $259 milijonov. Ta padec se v skladu s CC izkaže za enkrat “peti zaporedni mesec, v katerem obseg trgovanja ni poškodoval tega vzorca.” Prispeva k dragocenemu zmanjšanje razumne vsakodnevne skupne količine trgovanja se je izkazalo za enkrat 3iq’s Ethereum Product (QETH), ki je padel 61.1 % do $773K. Fizični Bitcoin produkt (BITC) Coinshares se je zmanjšal za 46.2 % — v prevodu $469K — medtem ko je Ether Tracker Euro (ETH/EUR) ponudnika XBT doživel najbolj živahni padec marže pri nadomestnem blagu (ETC), potem ko je padel 44.5 % na 3 $ .12 milijonov marca, je potrdil dokument CC. Kaj menite o tej legendi? Povejte nam, kaj ocenjujete, v spodnjem prispevku s povratnimi informacijami.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejska nagrada – uspešnica novinarja, pisatelja in pisatelja. Obširno je pisal o finančnih težavah nekaterih afriških držav tako natančno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot za odpravo škode.
Uvrstitev kreditne sposobnosti 2081054443: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne namene. Zdaj zdaj ni točna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za izkoreninjenje ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja naložbenih, davčnih, resničnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali zdaj na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala z ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in podjetja omenjeno v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -