2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upokojenci nacionalne naftne družbe bodo v Venezueli prejeli 2 petro kot nagrado

Upokojenci nacionalne naftne družbe bodo v Venezueli prejeli 2 petro kot nagrado

petros

Upokojenci trdijo- Venezuelska naftna družba PDVSA je začela prejemati božičnico v petrosih (PTR), prvi državni pomoči s kriptovalutami v 720. Petro, ki je podprt z venezuelsko nafto in popolnoma različnimi viri, bi se trgovalo na lokalnih borzah, da bi ti upokojenci dostopali do fiat valute, ker je doseg valute kot tehnike menjave mirno omejen na lokalne izkušnje.

Venezuelski upokojenci bodo ta božič pridobili 2 petro

Skupnost venezuelskih upokojencev, ki izhajajo iz PDVSA, naftne družbe v lasti assert, bo prejela bonus, izplačan v petro (PTR), venezuelski nacionalni kriptovaluti pomoči v 2021. Upokojenci bodo ta bonus prejeli kot božično darilo po tehniki platforme Motherland, kjer bodo pripravljeni paziti na 2 Petro (cena približno $720), ki se je začelo deponirati decembra 21.

Upokojenci, ki so namenjeni pridobitvi tega bonusa, bodo prejeli opozorilo po tehniki platforme, tako da bodo iz njega premešali svoja dva PTR. Medtem ko je v nacionalnih borzah verjetno z naftom povezana zdrava količina procesa, je njegov doseg kot tehnike menjave izjemno omejen v času izteka, saj so številni upokojenci navedli, da ga nameravajo spremeniti, da bi imeli medsebojno blago in plačilo. za storitve in izdelke.

Zgodovina in gibanja etiket The Petro

Pomoč je začela v 2018, Petro je bil nekoč prvo omrežje kriptovalut, podprto s trditvami, leta prej, kot je Salvador sprejel bitcoin (BTC) kot mehko kaznivo dejanje. Prej v celoti naj bi Petro zgradil primerno ceno 50, podprta s košaro nafte in popolnoma drugačnimi viri, ki so na voljo v Venezueli. Vendar trg tega ni več popolnoma asimiliral in je zaradi omejene uporabnosti valute trgoval po deležu domnevne cene.

Ta vzorec je včasih v zadnjem času, ko je petro dosegel epske stroške v izmenjavah po vsej državi. Lokalni portal za kriptovalute Morocotacoin je govoril o tem, da se je kriptovalutno sredstvo včasih trgovalo za več kot $23 v nekaterih menjavah dosegajo $50 v nekaterih okoliščinah. Prav tukaj ni več prvič, da so venezuelske oblasti ugasnile petro, da bi decembra venezuelskim volivcem ponudile bonuse.

Pravzaprav pred dvema letoma v petros , organi so naredili enak del in dali polovico bencinske enote ($40 ) vsem upokojencem in delavcem kot božično darilo. V tem primeru so oblasti razporejale plačila v petrosih prek metod POS bank v lasti terjatev, tako da bi delavci verjetno to morda izvajali bolj brez skrbi, trgovci na drobno pa bi morda morda samodejno zamenjali petro za fiat valuto.

Kaj sumite glede izvajanja Petro za izplačilo upokojencev v Venezuela? Ponovite nas v komentarjih delite spodaj.

sergio@bitcoin.com'


Sergio Goschenko

Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Sebe opisuje kot umirjenega pri igri, saj je prišel v kriptosfero, ko se je v decembru začel dvig cen 1280. Ker ima izobrazbo iz inženiringa prenosnih računalnikov, živi v Venezueli in je pod vplivom rasti kriptovalut na družbeni stopnji, ponuja očitno stališče o uspehu kriptovalut in ureditvi, v kateri pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.sergio@bitcoin.com'


Colombian Real Estate Platform Allows Users to Acquire Property With BitcoinZasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je v celoti informativne narave. Ne gre več za popolno ponudbo ali nagovarjanje predloga za medsebojno delovanje ali prodajo ali za svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več nasvetov glede financiranja, davkov, kaznivih dejanj ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista nenadoma ali nenadoma odgovorna za kakršno koli nesrečo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori v Ta članek.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments