19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Uporabniki Celzija bodo prejeli donos od 200 milijonov ameriških dolarjev Bitcoin rudarske...

Uporabniki Celzija bodo prejeli donos od 200 milijonov ameriških dolarjev Bitcoin rudarske naložbe

“Nič ni boljšega kot zgraditi tovarno, ki izdeluje bitcoine,” je dejal predsednik uprave Celzija Alex Mashinsky.

3683 Skupno število ogledov

4 Skupaj delnice

Celsius users to receive yield from its $200M Bitcoin mining investment

Alex Mashinsky, izvršni direktor centraliziranega kripto denarnega trga Celsius, je razkril, da je delež dobička iz nedavnih ameriških dolarjev 200 milijonske naložbe v rudarsko infrastrukturo Bitcoin bodo prerazporejene nazaj vlagateljem.

Mashinsky je v govoru za Cointelegraph izjavil, da razširitev rudarstva je za kriptokladnike dodala peti tok ustvarjanja donosa – poleg posojanja sredstev institucionalnim vlagateljem, izkoriščanja protokolov DeFi, posojanja prebivalstva in trženja na centraliziranih borzah.

V začetku junija je Celzij sporočil, da je vložil več kot $ 200 milijonov v severnoameriško Bitcoin rudarsko infrastrukturo in positi na področjih Core Scientific, Rhodium Enterprises in Luxor Technologies.

“Velik del naše skupnosti je lastnik Bitcoina in želi biti plačan v Bitcoinu,” je dejal in dodal: “Torej ni nič boljšega od gradnje tovarne, ki omogoča Bitcoin. “

” Z ustvarjanjem rudarskega podjetja zagotavljamo, da lahko svoji skupnosti plačamo, kar jim dolgujemo, kar je zanimanje za Bitcoin. ”

Celzij je ustanovil serijski podjetnik leta 2017, s platformo, ki ponuja donosnost depozitov za več kot 40 digitalna sredstva, vključno z Bitcoin, Ethereum in stablecoins.

Celsiusova ekspanzija rudarstva prihaja, ko Mashinsky ugotavlja, da se donos Bitcoinov zmanjšuje ob rasti DeFi-ja, pri čemer številni protokoli ponujajo zanimanje v obliki BTC za Bitcoin depozite. Celsius od uporabnikov ne zaračunava nobenih stroškov upravljanja, ampak jih vzame 20% ali več ustvarjenega dobička.

Družba ne želi sama investirati v rudarski sektor Severne Amerike z analitiki v pričakovanju, da bo na celini prišlo do navala rudarjev, ki so bili zaradi nedavnih napadov Kitajske na ta sektor dislocirani.

Mashinskyja ne presenečajo kitajske regulativne poteze, pri čemer je omejitev označena kot poteza za odpravo konkurence in zaščito nove digitalne valute centralne banke (CBDC).

Na koncu predsednik uprave Celzija trdi, da se bo izhod iz kitajskih rudarjev izkazal za koristnega za decentralizacijo Bitcoin omrežja, in navedel:

“Selitev številnih rudarjev s Kitajske zagotovo pomaga Bitcoinu, da se še bolj decentralizira. Torej je to dobro za Bitcoin, ne pa nujno dobro za državljane Kitajske. «

Povezano: Revija Cointelgraph – Pustolovščine iznajdljivega Alexa Mashinskyja

Generalni direktor ima bikova pričakovanja glede cene Bitcoinov do konca leta in trdi, da bo cena označevala višine “kjer koli med $ 140, 000 in $ 160, 000. “

Vendar verjame, da bodo trgi dosegli vrh pred 2022 uveljavljanjem Bitcoina bo “zaključil leto pod $ 56, «, Potem ko prodajalci stopijo, da dobiček dobijo v šestmestnem pr ledenik.

Prejšnji članekPodpredsednik Feda Quarles pravi, da bi digitalni dolar lahko predstavljal velika tveganja za ameriški bančni sistem
Naslednji članekUgodno? Izvorna koda svetovnega spleta NFT se pri Sotheby's proda za 5,4 milijona dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments