0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Uporabniki, ki ne morejo prodati žetonov Squid Game, dobijo 45.000 % dobička

Uporabniki, ki ne morejo prodati žetonov Squid Game, dobijo 45.000 % dobička

Nov žeton, Squid Game (SQUID) – navdihnjen z istoimensko oddajo Netflix – je objavil 45,% rast v nekaj dneh po lansiranju v začetku tega tedna, vendar več vlagateljev menda ne more prodati žetona.

»Prejeli smo več poročil, da uporabniki tega žetona ne morejo prodati v PancakeSwap. Prosimo, bodite previdni pri trgovanju,« je glavno spletno mesto za sledenje kriptovalutam CoinMarketCap opozorilo o žetonu SQUID na svojem spletnem mestu.

V skladu s CMC je PancakeSwap edini trg, ki je na voljo za trgovanje s SQUID v času pisanje. Žeton se trguje po 5 USD 20 in je med najboljšimi dobitniki na CMC, z dnevnim obsegom trgovanja 7 milijonov USD.

Grafikon cen SQUID. Vir: CoinMarketCap

Sredi neverjetne rasti SQUID-a skupaj s poročili o nezmožnosti prodaje žetona so nekateri navdušenci v kripto skupnosti trdili, da je novi kovanec verjetno prevara.

Uporabnik Twitterja Crypto Tyrion je opazil, da so ustanovitelji žetonov Squid Game , ki so omenjeni na njegovi spletni strani, niso v večjem profesionalnem omrežju LinkedIn. Poudarili so tudi, da žeton igre Squid Game blokira komentarje na Twitterju. “84% vlečenja preproge,” je rekel Crypto Tyrion.


Zaprta telegramska skupina: ❌❌❌❌

Zaključen razdor: ❌❌❌❌

Komentarji blokiranih tvitov: ❌❌❌❌

Ne ustanovitelj Linkedin: ❌❌❌❌

Članek CNBC za črpanje: ❌❌❌❌

POTRJENA PREVARA@IncomeSharks @jaynemesis

— Crypto Tyrion (@Cryptotyrion) oktober

, 100

Nekateri opazovalci so opozorili tudi na očitne težave v beli knjigi žetona Squid Game, vključno s slabo slovnico, pravopisne napake in trditve, ki jih »nemogoče preveriti«. Glede na priljubljen vir Scamadviser za preverjanje prevare je spletno mesto žetona Squid Game sumljivo, z oceno zaupanja 15 iz 84.

Ideja žetona Squid Game se zgleduje po Netflixovi istoimenski oddaji, kjer igralci tvegajo svoja življenja, da bi igrali smrtonosne igre v upanju na veliko izplačilo. Žeton naj bi igralcem omogočal sodelovanje v šestih spletnih igrah s ciljem osvojiti denarno nagrado.

V petek je CMC izdal objavo, v kateri je opozoril, da lahko zlet SQUID-a pomeni, da igranje igre Squid igra opisano v beli knjigi projekta za večino udeležencev morda nedosegljiva zaradi zahtev glede lastništva SQUID. Kot taka bi šesta, zadnja igra zahtevala, da igralci zadržijo 15, SQUID, ki je več kot $84, v času pisanja.

CMC-jev glavni tekmec, CoinGecko, se je raje izogibal SQUID-u. »Ta žeton ni izpolnjeval naših meril za uvrstitev, zato ne bo naveden na CoinGecko. Najverjetneje gre za prevara,« je za Cointelegraph povedal soustanovitelj CoinGecko Bobby Ong. Poudaril je tudi, da CoinGecko ni partner žetona Squid Game, kot je omenjeno na njegovi spletni strani: “To zagotovo ne drži in nismo partner niti nismo povezani s Squid Game.”