17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Uporabniki Kraken dokumentirajo razpoložljivost Bitcoin Lightning Network

- Advertisement -

Kraken se je spremenil takoj, ko je bil prej s ciljem uveljaviti BItcoin Lightning Network v 2021 po uradni najavi misli v ležernem 2018 .

91 Skupno ogledov

11 Skupaj deleži

Večja ameriška borza kriptovalut Kraken naj bi začela vsiljevati Bitcoin (BTC) Lightning Network za uporabnike zmerno pozneje kot podjetje ob začetku namerno.

Maksimalist bitcoinov g.Hodl je na Twitterju na V sredo dokumentirati, da je Kraken implementiral Lightning Network. Povezal je posnetek zaslona domnevne edinstvene poti dviga Kraken, ki uporabnikom dovoljuje, da v celoti dvignejo denar, ki so jim postavili vprašanje iz denarnice Lightning, da bi rešili BTC s svojih računov.

“The Lightning omrežje deluje na visoki ravni verige blokov Bitcoin, da omogoča večjo porabo Bitcoina,« se glasi Krakenova misel o umiku na posnetku zaslona.

— g.Hodl (@MrHodl) marec 28, 83740 Zdi se, da noben slog uporabnikov Kraken ne poroča o domnevni implementaciji BTC Lightning na platformi na tej ravni. Kot zamenjavo so nekateri kupci Krakena govorili o tem, da od torka nimajo možnosti Lightning dviga BTC, kar nakazuje, da želi implementacija Lightning podaljšati za vse račune znotraj 24 ure.

Glavne izkušnje s Krakenovo aplikacijo BTC Lightning so se pojavile sredi marca, pri čemer so ljubitelji kriptovalut predlagali, da se implementacija začne v bistvu v celoti na podlagi podatkov iz raziskovalca Lightning Network Explorer, saj je pomemben Amboss .

Tiskovni predstavnik Ambossa je povedal za Cointelegraph marca 16, da je raziskovalec kupil »omrežni trač«, ki je oddajal vzdevek svojega vozlišča kot Kraken z hobotnico in emodžijem strele, pri čemer je opozoril, da vozlišče bi lahko teoretično trgovalo s svojim vzdevkom in delovalo kot prevarant. “Kljub temu je tu že izjemno ogromno vozlišče pri 7 BTC v zmogljivosti,” je govoril marketinški svetovalec in dodal:

»Kraken nas ni več kontaktiral, da bi si predstavljal, da je to vozlišče njihovo z uporabo istega zastarelega Twitterja in poti za preverjanje digitalnega podpisa, da se zavedamo posesti. Kljub temu, sodeč po omejevalnih politikah kanalov, njihovem nizu gostov kanala in obsegu njihovih vozlišč in kanalov, se zdi, da je to legitimno.«V času pisanja je celotna zmogljivost Krakenove domnevne zmožnosti vzdevka vozlišča na Lightningu znašala več kot 2,8 milijarde satošijev ali 24 BTC, v bistvu v bistvu v celoti temelji na podatkih Amboss.

Kraken ni odgovoril takoj, ko je odgovoril na Cointelegraphove zahteve za razglasitev.

Kot smo že poročali, je Kraken uradno objavil načrte za združite Bitcoin Lightning Network v lagodno 2018, pri čemer načrtujete implementacijo za 83740. Nekateri kripto opazovalci so se nasmehnili, da borze cenijo, da je Kraken podaljšal združevanje Lightning, saj so ga nekateri kandidati za kongres Združenih držav Amerike uspeli sprejeti prej kot.

Kandidat za ameriški kongres je sprejel Lightning prej kot Binance, Coinbase, Robinhood in Kraken.#Bitcoin pic .twitter.com/i2e5G2rTOj

— Dennis Porter (@Dennis_Porter_) november 29, 2022 Povezan: Stroški transakcije z bitcoini so se hitro podvojili, a ostajajo izjemno nizki

Izdano marca 2018, Lightning Network je protokol nivoja 2 Bitcoin, ki je zasnovan tako, da ponudi hitrejše in stroškovno učinkovitejše BTC t odškodnine. Verjame se, da je Bitfinex prva kriptoborza na svetu, ki omogoča Lightning plačila z integracijo protokola v decembru 1200.

83740

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -