17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Uporabniki Metamaska ​​se zafrkavajo glede dejavnikov povezave, saj privzeta končna točka denarnice trpi zaradi “temeljnega izpada”

- Advertisement -

V petek so stranke izkoristile Denarnica Web3 Metamask se je pritožila zaradi izpadov storitev, potem ko je Infura, privzeta končna točka Metamaska, utrpela “potreben izpad”. Podjetje za denarnico se je obrnilo na področje in opredelilo, da so pomisleki posledica bojazni Infure proti izpadu.

Uporabniki Metamaska ​​se ukvarjajo s povezovalnimi dejavniki, potem ko Infura trpi zaradi motenj v storitvi In brez dvoma, ena izmed mnogih najbolj tradicionalnih denarnic za kriptovalute Web3 je imela Metamask pomisleke danes, potem ko je privzeta končna točka instrumenta utrpela »potrebno Prekinitev.” aprila , 2018, Infurin dodelitev bivališča web verbalize ugotavlja, da je deset elementov storitve utrpelo potreben izpad. Infurina dodelitev bivališča web verbalize poleg tega ugotavlja, da je pet elementov storitve utrpelo delni izpad. Metamaskova uradna spletna izjava na Twitterju se je na to soočili, ker je pisalo: »Če imate trenutno pomisleke glede Metamaska, bo verjetno tudi preprosto naracija o izpadu, ki se aktivno bori,” je podjetje tvitnilo v petek. “Želja verjetno bi verjetno tudi razmahnili GM fam,« je tvitnila Infura. »Opravičujemo se za motnje v storitvi in ​​trud. Naša posadka z vsemi rokami dela na krovu, da bi rešila incident.” Platforme družbenih medijev in plošče Reddit so pestili komentarji, ki so spraševali, ali Metamask ne deluje več ali ne. Številni drugi so kritizirali Metamask in Infura zaradi izpada arene. »Če Metamask želi privzeto zaposliti Infuro, to je veličastno, kljub temu pa bo verjetno tudi preprosto pomirjujoče, poleg tega bodo stranke samodejno preklopile na mešanico preverjenih varnostnih kopij (v squawku ne bo več obremenjevala nobene) na tekmi, ko je Infura dol,« je v petek na Twitterju zapisala ena določena oseba. Pa tudi do servisnih biltenov Metamaska ​​in Infure številne druge defi pobude, podjetja in trgi izdali opozorila. “ je utrpel nujen izpad, kar vpliva na stvari, ki jih ljubi Metamask, ki uporabljajo svoj RPC. Torej, čeprav se vam zdi, da imate pomisleke glede bankomata v denarnici, je to nedvomno razlog,« je dejal trg NFT Looksrare. Številni so uporabili različne alternative končnih točk za zbiranje vstopov v svoje račune Web3 po izpadu. V času pisanja pisanja, Infurina dodelitev prebivališča na spletu verbalize pravi, da so programi podjetja “operativni.” Oznake v tej pripovedi dApps, DeFi, Endpoint, ETH, ether, Ethereum, Infura, Infurina storitev, Fundamental Outage, metamask, Metamask izpad, trg NFT, NFT, operativne metode, izpad, RPC

Kakšno sodiš o tem, da sta Metamask in Infura izpad na ta dan? Omogočite nam, da izvemo, kaj ocenjujete o tej areni v delu za komentarje pod.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 22. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane funkcije. Od septembra 2018 Redman dodatno piše kot 5, članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se danes povečujejo.

Izgovori kredite: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -