18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Uporabniki PayPala bodo lahko kripto dvigovali na zunanje denarnice

Uporabniki PayPala bodo lahko kripto dvigovali na zunanje denarnice

Pred odločitvijo v sredo uporabniki PayPala niso smeli premikati svojega imetja s platforme.

12406 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

PayPal users will be able to withdraw crypto to external wallets

Zdi se, da PayPalov objem kriptovalut narašča, potem ko je ponudnik plačil razkril, da bo uporabnikom omogočil umik svojih digitalnih sredstev v tuje denarnice.

Novica, o kateri je Reuters poročal v sredo popoldne, prihaja le sedem mesecev po tem, ko je PayPal na svoji platformi prvič omogočil kripto nakupe. Takrat je bila odločitev napovedana kot glavni mejnik v splošnem prepoznavanju digitalnih sredstev.

Objava v sredo pomeni, da bodo uporabniki PayPala lahko svoje kriptovalute pošiljali v druge denarnice, namesto da bi jih držali na PayPalu ali prodali v fiat valuti za dvig. Niti Reuters niti PayPal nista navedla, kdaj naj bo podprta funkcija umika kripto. Če gre za odločitev PayPala, da lansko jesen omogoči nakupe kriptovalut, je lahko prvotno uvajanje tujih denarnic postopno in lokacijsko.

Zdi se, da je PayPalov objem kriptografije izhajal iz jasno opredeljene strategije, ki kaže, da primeri uporabe digitalnih sredstev sčasoma hitro naraščajo. Kot je že poročal Cointelegraph, izvršni direktor Dan Schulman verjame, da bomo v naslednjem desetletju opazili “izjemen upad uporabe gotovine” in dodal:

“Vsi dejavniki plačila se bodo zlomili v mobilni telefon. Kreditne kartice kot dejavnik oblike bodo izginile in uporabljali boste telefon, ker lahko telefon doda veliko večjo vrednost kot samo tapkanje po kreditni kartici. «

V začetku tega meseca je Schulman tudi nakazal, da kripto podjetje PayPal že izplačuje dividende za podjetje. “Z našimi kripto prizadevanji imamo ogromno zares odličnih rezultatov,” je dejal.

Prejšnji članekBitcoin medvedi prevladujejo ob petkovem izteku možnosti BTC za 2,1 milijarde USD z prednostjo 585 milijonov USD
Naslednji članekAltcoini se dvignejo, medtem ko cene Bitcoinov in Ethereuma stojijo blizu ključnih ravni

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments