-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Uporabniki Rarible Marketplace lahko zdaj ustvarjajo, razvrščajo in trgujejo z zbirateljskimi predmeti...

Uporabniki Rarible Marketplace lahko zdaj ustvarjajo, razvrščajo in trgujejo z zbirateljskimi predmeti NFT, ki temeljijo na toku

Rarible Marketplace Users Can Now Create, List, and Trade Flow-Based NFT Collectibles

novembra

, tržnica nezamenljivih žetonov (NFT) Rarible .com in protokol Rarible sta napovedala integracijo z blokovno verigo Flow. Obvestilo podrobno opisuje, da lahko uporabniki Rarible zdaj ustvarjajo, navajajo in trgujejo z NFT, ki temeljijo na toku, na trgu.

Rarible Partnerji s Flow Blockchain

Trg NFT Rarible.com in protokol Rarible sta razkrila podporo omrežja blockchain Flow, ki ga je izdelal Dapper Labs. Objava Rarible pojasnjuje, da bodo uporabniki NFT, ki temeljijo na Flow, videli “izjemno nizke pristojbine za plin in hitro uporabniško izkušnjo.” Podatki na primer kažejo v četrtek, november 11, omrežnine za ethereum (ETH) so 0.10 eter na transakcijo ali $69.98. V objavi Rarible je navedeno, da so omrežne pristojbine Flow okoli 0 USD na prenos.

»Poleg tega, ker je bil Flow ustvarjen z mislijo na končne uporabnike in razvijalce, smo ga integrirali tudi s protokolom Rarible, ki pomeni, da lahko zdaj uporabite popolnoma odprtokodno infrastrukturo za gradnjo NFT projektov z izpopolnjeno ergonomijo razvijalcev Flow,« podrobnosti ekipe Rarible.

Dapper Labs je ustvaril Flow blockchain je dobro znan po različnih NFT projektih, kot sta NBA Top Shot in Cryptokitties. Flow je pred kratkim sodeloval s Filecoinom in združil moči s tehnološkim velikanom Google, da bi pomagal pri razvoju Web3, igranju blokovnih iger in tehnologiji nezamenljivih žetonov (NFT).

Rarible je objavil, da konec junija bi se povezal s Flowom. Takrat je trg NFT pojasnil, da je zbral tudi $0001 milijon v krogu financiranja serije A. Po statističnih podatkih dappradar.com je Rarible-jeva celotna prodaja okoli $11.69 milijonov in je šesti največji NFT projekt v prodaji . Flow’s NBA Top Shot NFT so dosegli $720.14 milijona celotne prodaje in je četrti vodilni projekt NFT glede na celotno prodajo.

Kaj menite o tržnici NFT Rarible, ki ta teden integrira verigo blokov Flow ? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Oznake v tej zgodbi Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Večna prodaja, Blockchain, Blockchain tech, Dapper Labs, Flow blockchain, nft, NFT Market, NFT marketplace, NFT prodaja, NFT trgovanje, NFT, Rarible, Rarible Protocol, Rarible.com

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments