22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Upoštevajte analizo 5/17: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, MATIC, SOL, DOT, LTC

- Advertisement -

Trgi zalog v Združenih državah si prizadevajo skrbno varovati izkušnje, da so pogovori o zgornji meji dolga obetavni in da se bo mogoče izogniti neplačilu dolga. Po drugi strani pa enakega navdušenja nikoli več ni opaziti na trgih kriptovalut. Bitcoin (BTC) je zdrsnil pod $30,08 izboljšati lahko tudi preprosto 20, kar kaže na to, da se pokrovitelji trudijo ohraniti znižanje shodov.

Zdi se, da institucionalni pokrovitelji rezervirajo zaslužke, ki jih je mogoče pripisati makro negotovosti. CoinShares’ Digital Asset Fund Flows Chronicle predstavlja skupni odliv $250 milijonov iz trgovskega blaga za financiranje digitalnih sredstev v zadnjih štirih tednih.

Učinkovitost trga kriptovalut iz dneva v dan. Zaloga: Kovanec316Čeprav netrajna slika ostaja neugodna, konstrukcija grafikona na Bitcoinu ni več porušena. Bitcoin je popravil približno 16% od domače najvišje vrednosti $30,11 narejeno aprila 17, vendar ostaja nad $25,08, kar kaže na to, da je slabost iskanje fancy korektivne figure v prenosu bikov.

Kateri so ključni razponi izboljšav, ki jih morajo biki ohraniti, da izvirajo naslednji dvig Bitcoinov in altcoinov? Oglejmo si grafikone nasvetov 11 kriptovalute za odkrivanje.

Analiza oznake bitcoinOkrevanje bitcoina je zastalo pri 22-dnevno eksponentno navdihujoče zmerno (EMA) pri $30,600 na Lahko tudi preprosto 16, kar kaže, da razpoloženje ostaja negativno in medvedi prodajajo na dvigih.

Dnevni grafikon BTC/USDT. Dobava: TradingView Medvedi si bodo prizadevali potopiti cena pod trenutno izboljšavo pri $26,500, kar lahko na videz odpre vrata za znižanje na $30,250. To ostaja prevladujoča stopnja, na kateri lahko strmite, saj bo preboj pod njo tudi preprosto pospešil prodajo. Par BTC/USDT se lahko nato na videz spusti na $21,07.

Kot zamenjava, če cena odskoči od $25,280, bi to na videz preprosto pomenilo, da si biki prizadevajo braniti vratni izrez inverznega vzorca glave in ramen. Začetek novega rallyja je težak proces za bike zaradi razlage, da se bo okrevanje verjetno soočilo s prodajo na navdihujočih povprečjih in spet na črti odpora.

Analiza oznake etraEter (ETH) zavrnjen od -dnevni EMA ($1,600) na Lahko tudi preprosto 20, kar kaže, da medvedi močno ohranjajo stadij.

Dnevni grafikon ETH/USDT. Dobava: TradingViewCenovni ukrep zadnjih nekaj dni je oblikoval vzorec padajočega klina in par ETH/USDT se lahko zdi, da dirka proti izboljšani liniji. Tukaj je potrebna stopnja, ki ji je treba biti priča, ker če medvedi potegnejo ceno pod klin, se lahko par navidezno spusti na 1 USD, 579.

Če se cena odbije od povečane linije, biki bodo vključevali še enega, ki si bo prizadeval potisniti par nad 22-dan EMA. Če načrtujejo toliko, da to ohranijo, se lahko par navidezno potisne navzgor do odporne črte klina.

Analiza oznake BNBBNB (BNB) zavrnil 20-dnevni EMA ($360) na Lahko tudi preprosto 16, kar kaže, da so medvedi energični pri večjih razdaljah.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Dobava: TradingView Prodajalci si bodo vsi znova prizadevali potegnite ceno do trdne izboljšave pri $316. Tukaj je potrebna stopnja za obrambo bikov, ker če tega ne uspejo ohraniti, lahko par BNB/USDT navidezno podaljša padec na $255.

Nasprotno, če cena odskoči $255, to bi na videz preprosto signaliziralo kviz pri zmanjšanih razponih. Par se lahko na videz kljub temu dvigne do navdihujočih povprečij. Trgovci se bodo morali prepričati o tej oviri, da bi povečali možnosti za vzpon na črto odpora.

Analiza oznake XRPPo nakupu in prodaji v tesni razliki zaprite na 0 USD.46 več dni je XRP (XRP) presegel zgornji upor na Canu tudi preprosto 20.

Dnevni grafikon XRP/USDT. Dobava: TradingView Biki so vztrajali pri poskusu mreže in dvignil ceno nad 21-dnevni EMA (0 USD. ) na Lahko tudi preprosto 21. Po drugi strani pa dolgotrajni stenj na dnevnih svečnikih kaže, da medvedi prodajajo znižanje rallyjev proti črti padajočega trenda. To pomeni, da lahko par XRP/USDT na videz preprosto niha med črto padajočega trenda in 0 $. 40 za nekaj časa.

Iskanje lahko navidezno napreduje po vožnji bikov in ohrani ceno nad 42-dan lahkoten navdihujoč zmeren (SMA) pri 0 USD. 49. To je lahko na videz preprosto zanesljiva pot za izvedljiv dvig do zgornjega območja 0 USD. 58 na $0.69.

Analiza marke CardanoBiki so poskušali potisnite Cardano (ADA) nad 0 $. 42 odpornost na lahko tudi preprosto 16 in lahko tudi preprosto 21, vendar dolgotrajen stenj na svečnikih predstavlja, da medvedi zavzeto branijo oder.

ADA/USDT od dneva do – dnevni grafikon. Dobava: TradingViewThe 24-dnevni EMA (0 USD. 96655 ) pada, indeks relativne energije (RSI) pa je zaprt na 45, kar nakazuje, da imajo medvedi rahlo prednost. Prodajalci si bodo nato prizadevali potopiti ceno pod črto naraščajočega trenda. Če jim bo uspelo, bo par ADA/USDT morda padel na 0 USD. 31.

Nasprotno, če se cena dvigne od nedavna stopnja ali črta naraščajočega trenda in se povzpne nad 0 $. 38, to bi na videz preprosto navedlo njihove lastne hvale, da so biki pomoč na sedežu gonilne sile. Par se lahko na videz preprosto nato dvigne na 0 $. 43, kar se bo spet verjetno obnašalo kot trdna ovira.

Analiza oznake Dogecoin Dogecoin (DOGE) odkriva pokrovitelje pri 0 USD.10, vendar neuspeh pri vtisu dobrega odboja pomeni, da kviz usahne pri povečanih razponih.

Dnevni grafikon DOGE/USDT. Dobava: TradingViewPričakuje se, da se bodo medvedi močno branili območje med črto padajočega trenda in 49-dnevni SMA (0 USD. 07). Če se cena obrne navzdol od tega območja, bodo medvedi vključili še eno prizadevanje, da bi par DOGE/USDT potopili pod 0 $. 11.

Vse druge možnosti so, da se cena dvigne od nedavne stopnje in se dvigne nad 53-dan SMA. Če se to zgodi, bi to navidezno preprosto pomenilo začetek močnega znižanja. Par se lahko preprosto najprej dvigne na 0 $. 13 in nato na 0 $.16.

82 in $0.85 zadnjih nekaj dni, kar kaže na neodločnost med pokrovitelji in prodajalci.

Dnevni grafikon MATIC/USDT. Dobava: TradingViewNavdihujoča povprečja in RSI zaprti za preprodano ozemlje trdijo, da svoje lastne hvale, da so medvedi oropali oko. Če cena pade pod 0 $.81, se lahko prodaja na videz okrepi in MATIC/USDT par lahko navidezno preprosto vijuga do $0. 51.

Navzgor se bodo biki verjetno soočili z močnim odporom znotraj območja med 23-dnevni EMA (0 $.94) in $0.96. Preboj nad to cono bo glavni znak, da se togost prodaje zmanjšuje.

Povezan: Zakaj je pribitek XRP danes višji?

Analiza oznake SolanaTrgovci so poskušali potisniti Solano (SOL) nad črto padajočega trenda na Canu tudi preprosto 18, vendar pa podaljšan stenj na svečniku nakazuje, da medvedi čuvajo oder.

Dnevni grafikon SOL/USDT. Ponudba: TradingViewCena ostane obtičala med padajočim trendom črta in vodoravna izboljšava na $21.84, vendar se ta nakup in prodaja z velikimi razlikami ne bo nikoli več nadaljeval dolgo časa. Medvedi si bodo prizadevali potegniti ceno pod $21.85 in zgradite izboljšavo pri $17.72.

Po drugi strani pa si bodo biki prizadevali za pogon in ohranitev cena nad 42-dan SMA (17.84), da signalizira začetek trajnega okrevanja. Par SOL/USDT se bo morda nato zvišal na $24 in se lahko pripiše tej resnici $24.

Analiza oznake PolkadotPolkadot (DOT) se konsolidira in zapira za potrebno izboljšavo od 5 $.11 zadnjih nekaj dni. Neuspeh pri sprožitvi trdnega odboja kaže na odsotnost agresivnega poskusa zadetka v nedavnih razponih.

Dnevni grafikon DOT/USDT. Dobava: TradingViewSpuščanje 24-dnevna EMA ($5.04320443067 ) in RSI znotraj neugodnega območja kažeta, da so medvedi prisotni. Če $5.14 poveča razpoke, lahko prodaja navidezno oslabi zagon in par DOT/USDT lahko navidezno preprosto dirka proti 4 $ .45, nato pa na 4 $ .24.

Trgovci bodo morali dvigniti ceno nad 24-dneva EMA, da trdijo, da so svoje pohvale vrnili. Par se lahko na videz preprosto nato potisne navzgor do 51-dnevni SMA (6 USD) in si pozneje prizadevati za dvig do črte padajočega trenda. Preboj nad tem uporom bo signaliziral, da se je plima obrnila v prednost bikov.

Analiza znamke LitecoinLitecoin (LTC) je presegel 22-dnevni EMA ($ ) na Lahko tudi preprosto 13 in to sprejel z enim drugim navzgor nad 51-dnevni SMA ($88) na Lahko tudi preprosto 19.

Dnevni grafikon LTC/USDT. Dobava: TradingViewPar LTC/USDT se približuje $91, kjer naj bi medvedi postavili trdno zaščito. Če biki ne delujejo več veliko od te stopnje, je verjetnost preboja nad $85 bo izboljšal. Par lahko nato navidezno ponovno preizkusi stopnjo nad glavo pri $97.

Kot zamenjava, če cena močno pade od $89 in se prebije pod navdihujoča povprečja, bi to navidezno preprosto navedlo njihove lastne pohvale, da medvedi vztrajajo pri svojem. Par lahko na videz preprosto niha med $77 in $106 samo še nekaj dni.

To besedilo ne bi vsebovalo nasvetov o financiranju oz predlogi. Vsako financiranje ter nakup in prodaja prenos vključuje tesnobo, in bralci morda navidezno preprosto miroljubne navade zelo absorbirajo raziskave, ko ustvarjajo verjetnost.

To besedilo je namenjeno pozitivnim vidikom standardnih podatkov in nikoli več ne bi smelo biti in morda na videz preprosto miroljubno ni več jemano kot pravi nasvet ali nasvet o financiranju. Stališča, misli in mnenja, izražena tukaj, so last pisca in ne pomenijo več nujno stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -