12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Analiza trga Upoštevajte napoved dogecoina, saj se DOGE dvigne za 13 % v enem tednu – tukaj je niz, ki se DOGE usmerja zdaj

Upoštevajte napoved dogecoina, saj se DOGE dvigne za 13 % v enem tednu – tukaj je niz, ki se DOGE usmerja zdaj

0

Vir: TradingView

Stroški Dogecoina so se pred 20 urami povečali za 6 % , s svojim odbojem na 0 $. 075820 v zadnjem času poleg tega predstavlja 13% vpliva na teden.

Dogejev nagon navzgor prihaja, ker se je skupni trg kriptovalut prejšnji dan povečal za 4 %, pri čemer so razpoloženje vlagateljev verjetno spodbudili ukrepi, sprejeti v ZDA za stabilizacijo denarnega scenarija finančne institucije First Republic, ki se je soočila z zmogljivostjo zmečkati.

Sedanja oznaka Dogecoin poleg tega pomeni, da ne glede na 13 % izgube prejšnji mesec, se je povečala za približno 7,5 % zaradi razloga, da se je začel dvanajst mesecev.

Njegove koristne lastnosti ta teden mu predstavljajo trden temelj za nadaljnji red v prihodnjih mesecih in s podporo za Dogecoin ers, ki se varuje za približno integracijo s Twitterjem, 2023 bi prav lahko prenehal biti dejansko poseben Dvanajst mesecev za žeton meme.

DOGE-jevi kazalniki so v situaciji, ko bi lahko pošteno prišel velikanski dvig.

Za ponazoritev, ker je grafikon pod predstavitvami indeks relativne energije kovanca (rdeč) odskočil od skoraj 24 (preprodano) le nekaj dni prej na približno 32, in videti je, kot da bi občudovali to, kar bi pošteno še naprej pridobivalo zagon v prihodnjih dneh.

Vir: TradingViewPoleg tega je 30-dnevno privlačno zmerno (rdečo) je padlo pod 50-dnevno zmerno (modra), kar namiguje, da bo to zelo dobro pošteno kmalu zaradi še enega povečanja zgoraj e dolgoročnejša zmerna.

In glede na to, da si je DOGE v zadnjem času opomogel od izgub v torek in sredo, se v resnici zdi, da so razmere zrel za strokovni popravek navzgor.

Faza pojasnjevanja, zakaj je DOGE padel sredi tedna, je, da so raziskovalci podjetja za kibernetsko varnost Halborn naleteli na 0-dnevna ranljivost v kodi Dogecoina za zagon nekaterih 50-plus omrežij.

Ta ranljivost je zlonamernim akterjem omogočila, da napadejo vozlišča in jih izberejo brez povezave.

In medtem ko so graditelji Dogecoina imeli že popravil napako prej kot jo je Halborn razkril (v ponedeljek marca 13), DOGE light je padel kot odgovor.

Okreva šele zdaj in za nekatere verjetno ostaja močno podcenjen žeton.

Tukaj je predvsem zato, ker ostaja natančna možnost da bo Twitter uvedel plačila DOGE v nekaterih izdelavah na določeni ravni v nekem nedoločenem času v prihodnosti.

Da obstaja prava verjetnost za to, podpira Musk je opustil namige, odkar je prvič predlagal nakup družbenega omrežja.

Poleg tega so izkušnje iz januarja pokazale, da Twitter pospešuje načrtuje uvedbo digitalnih plačil na svoji platformi.

Čeprav bi bila večinoma popolna plačila verjetno na prvem mestu, so viri iz podjetja potrdili, da alternative kriptovalute bi prav lahko dodali nekje v nadaljevanju.

Glede na to, kako močan Musk še naprej obiskuje Dogecoin, bi lahko obstajal majhen dvom, da če bi bile alternative kripto tečajem predstavljeni na Twitterju, bi vključevali DOGE.

Očitno bi lahko bila uvedba plačil DOGE na Twitterju velika zame me žeton, s svojo oznako, ki verjetno posname slike v odgovor.

Vlagatelji bi ga lahko vprašali, da bi dosegel ravni, ki jih ni pravilno videl v dvanajstih mesecih, pri čemer je njegova presežna vrednost 0 USD 731578 nedvomno v iskanju, če trg kot skupni znesek vstopi v bolj bikovsko ozemlje.

Zaenkrat zmerne napovedi analitikov nalagajo prekinitev dvanajstih mesecev za DOGE okoli 0 USD.10, izdelava 32.8 % potiska navzgor od trenutne oznake.

Upoštevajte, da bi lahko DOGE prenehal rasti, celo povečal se bo s koncem dvanajstih mesecev, pri čemer ta mesec vedenje kaže, da kiti kupujejo na tisoče in tisoče dolarjev v DOGE in odnašajo svoje deleže z borz.

Hkrati še naprej išče nove oglase z borz, do zagon v skupno zbirko močnih naslovov denarnice.

Reši na Dogecoin Now