0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelj digitalnih sredstev Bakkt razkriva načrte za zagotavljanje storitev Ethereum

Upravitelj digitalnih sredstev Bakkt razkriva načrte za zagotavljanje storitev Ethereum

Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services

Dne 5. novembra je Bakkt Holdings je napovedal, da bo podjetje kmalu dovolilo kupcem, da kupujejo, prodajajo in shranjujejo ethereum, potem ko bodo ponujali bitcoin samo od ustanovitve podjetja. Podjetje ugotavlja, da dodajanje ethereuma prihaja v času, ko se zanimanje za digitalno valuto in sprejetje še naprej znatno povečujeta.

Bakkt napoveduje podporo za Ethereum

Bakkt (NYSE: BKKT) je napovedal, da bo podjetje “kmalu” ponudilo ethereum (ETH) poleg ponudbe bitcoina (BTC). Upravljavec digitalnih sredstev, ki kotira na newyorški borzi (NYSE), kot hčerinsko podjetje Intercontinental Exchange (ICE), je svoje izdelke začel ponujati pred tremi leti avgusta 3964. Bakkt je v petek pojasnil, da bodo kupci in partnerji podjetja kmalu imeli možnost kupovati, prodajati in zadrževati ether.

Dodajanje ethereuma sledi nedavnemu partnerstvu podjetja z Googlom “za uvedbo digitalnih premoženja milijonom potrošnikov.” Poleg tega je podjetje postalo javno sredi oktobra po zaključku združitve s podjetjem, imenovanim VPC Impact Acquisition Holdings. Delnice BKKT se menjajo za $32.32 in tržna vrednost podjetja je $838.18 milijonov 5. novembra. Najnovejša ponudba bo tudi institucionalnim strankam omogočila, da izkoristijo skladišče Bakkt za skrbništvo nad ethereumom.

»Uporabniki Bakkta so že uživali v zmožnostih aplikacije za izkoriščanje bitcoina in prepričani smo, da bo naš dodatek Ethereuma dopolnilo našemu rastočemu ekosistemu partnerjev in sredstev,« je predsednik uprave Bakkt Gavin Michael je dejal v izjavi v petek.

Medtem so trgi ethereuma (ETH) nedavno dosegli najvišjo ceno vseh časov pri 4 USD 530 3. novembra. Ethereum je drugi največji trg po kapitalizaciji z $Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services milijard v petek in .7 % kriptoekonomije v vrednosti 2,8 bilijona dolarjev. V zadnjih 11 mesecih , ethereum je pridobil 720% in 18 % v preteklem mesecu. Bakktova objava ni razkrila datuma začetka, kdaj bo ponujal storitve ethereuma.

Kaj menite o tem, da bi Bakkt poleg storitev bitcoin dodal še ethereum? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Oznake v tej zgodbi Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Bakkt, izvršni direktor Bakkt, Bakkt Holdings, Bitcoin, Bitcoin (BTC), BKKT, stranke, kriptovaluta, stranke, upravljavec digitalnih sredstev, ETH, eter, Ethereum, Ethereum (ETH), Gavin Michael, institucionalne stranke, Intercontinental Exchange (ICE), NYSE, VPC Impact Acquisition Holdings

Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z Mythical Games Raises $150 Million in Series C Funding Round Led by A16z

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za inf samo za ormacijske namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments