25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Upravitelj hedge skladov Alan Howard vlaga v dva kripto zagona

Upravitelj hedge skladov Alan Howard vlaga v dva kripto zagona

Dolgoletni podpornik kripto industrije, milijarder, upravitelj hedge skladov Alan Howard, je pred kratkim investiral v dva zagona digitalnih sredstev.

3698 Skupno število ogledov

3 Skupaj delnice

Hedge fund manager Alan Howard invests in two crypto startups

Upravitelj milijardnih hedge skladov Alan Howard še naprej podpira kriptovalutno industrijo z novimi naložbami v dva digitalna premoženjska zagona.

Soustanovitelj glavnega upravljavca premoženja Brevan Howard je vodil dolar 25 Povišanje milijonov podaljševalnih skladov za London- podjetje za kripto storitve Copper.co. Družba je v petek sporočila, da nova naložba sledi $ 50 milijona krogov financiranja serije B, ki jih vodijo podjetja, kot sta Dawn Capital in Target Global.

Dodatno financiranje bo namenjeno nadaljnji krepitvi Copperjevega strokovnega znanja pri omogočanju tradicionalnih finančnih podjetja, ki imajo koristi od tehnologije veriženja blokov in kriptovalut. Podjetje je poudarilo, da dodatno financiranje kaže na naraščajoče zanimanje za kripto iz tradicionalnega finančnega sektorja.

Vroče za petami naše serije B $ 50 zvišanje, Alan Howard iz Brevana Howarda je vložil $ 25 m v Bakru.

To dodatno financiranje signalizira naraščajoče zanimanje in podporo tradicionalnega finančnega sektorja za kriptoasete.

Vse podrobnosti: https://t.co/HCdp0uJ1wm pic.twitter.com/JzY4zyU17 d

– Baker (@CopperHQ) junij , 2021

Naložba bakra sledi še enemu dolarju, ki ga podpira Howard 12 v četrtek napovedano zbiranje sredstev za azijsko platformo za kripto naložbe Kikitrade. Zagon namerava usmeriti novo prestolnico, da razširi svoje poslovanje in skladnost z njimi po Avstraliji, Hongkongu, Tajvanu in jugovzhodni Aziji.

Povezano: Berkshire Hathaway vlaga $ 500 M v brazilski digitalni banki

Howard je pred tem investiral v velika kripto podjetja, kot so evropski upravitelj digitalnih sredstev CoinShares, podjetje za razvoj verig blokov in programske opreme Block.one ter institucionalna platforma za kripto trgovanje Elwood.

Howard je tudi lastnik 25% delež One River Digital Asset Management, hedge sklada s sedežem v ZDA, ki je kupil $ 600 lani v vrednosti Bitcoin (BTC) in Ether (ETH). V začetku tega leta je Howard vodil $ 91 milijon financiranja za Komainu, ponudnika storitev skrbništva digitalnih sredstev, ki ga je ustanovila svetovna banka Nomura v partnerstvu s podjetjem za kripto denarnice Ledger in CoinShares.

Prejšnji članekInteres regulatorjev je dober za kriptosistem, pravi izvršni direktor BlockFi
Naslednji članekStake Technologies zagotavlja 10 milijonov dolarjev za izgradnjo ekosistema dapp za Polkadot in Kusama

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments