29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Upravitelj premoženja Multi-milijard State Street uvaja delitev digitalnih valut

Upravitelj premoženja Multi-milijard State Street uvaja delitev digitalnih valut

Druga najstarejša neprekinjeno delujoča ameriška banka State Street je ustanovila novo divizijo, namenjeno kriptovalutam in digitalnim sredstvom.

2391 Skupno ogledov

15 Skupaj delnice

Multi-trillion asset manager State Street launches digital currency division

Upravitelj premoženja v višini milijard dolarjev, State Street Corporation, je postala zadnja finančna institucija, ki je napovedala ustanovitev posebnega oddelka za digitalne finance.

State Street, druga najstarejša neprekinjeno operativna banka v ZDA, je potezo napovedala v četrtek, junija 10, s poudarkom na osredotočenosti divizije na kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, digitalne valute centralne banke (CBDC) in tokenizacijo.

“Finančna industrija se preoblikuje v digitalno gospodarstvo, digitalna sredstva pa vidimo kot eno najpomembnejših sil, ki vplivajo na našo industrijo v naslednjih petih letih, «je zatrdil izvršni direktor in predsednik države Street Ron O’Hanley. Dodal je:

“Digitalna sredstva se hitro vključujejo v obstoječi okvir finančnih storitev in ključnega pomena je, da imamo obstoječa orodja, ki našim strankam omogočajo rešitve tako za njihove tradicionalne naložbene potrebe kot tudi za večje digitalne potrebe. “

Vodja podjetja na svetovnih trgih Nadine Chaker bo vodila oddelek in o svojem poslovanju poročala direktorju tehnične službe Lou Maiuri. “State Street ima pomembno vlogo pri razvoju digitalne tržne infrastrukture,” je dejal Chaker.

Podjetje upa, da bo svojo lastniško tehnologijo GlobalLink razširilo na platformo, ki podpira več digitalnih premoženje, vključno s peer-to-peer funkcionalnostjo.

State Street se trenutno ponaša s 3,6 bilijona dolarjev vrednega premoženja v upravljanju in (.3 bilijona pod skrbniškim premoženjem in je drugi največji skrbnik na svetu, ki je uvedel storitve digitalnega premoženja, po stopinjah BNY Mellona.

Povezano: $ 157 B Victory Capital namerava vstopiti na kripto trg

Ustvarjanje novega oddelka ni prvi nastop State Street v digitalna sredstva, saj podjetje, ki je bilo imenovano je bil aprila skrbnik nemškega vrednostnega papirja (ETN), ki ga podpira Bitcoin. Istega meseca je podjetje investiralo v $ 30 milijon krogov serije B za fintech in regtech podjetje s sedežem v blockchainu, Securrency.

State Street je bil imenovan tudi za skrbnika in posrednika za prenos Bitcoin sklada, s katerim se trguje na borzi. (ETF), ki ga je marca predlagal VanEck v ZDA. Podjetje se je tudi skupaj z Gemini 2019 preizkusilo avtomatizirano poročanje za svoje skrbniške stranke. .

Prejšnji članekSEC opozarja vlagatelje pred tveganji pri Bitcoin terminskih pogodbah
Naslednji članekRoubini in Taleb pripovedujeta o podatkih s konferenc CoinGeek, ne o žetonih

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments