29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelj premoženja v višini 160 milijard USD vstopi na kripto trg v...

Upravitelj premoženja v višini 160 milijard USD vstopi na kripto trg v sodelovanju z Nasdaqom

$160 Billion Asset Manager Entering Crypto Market in Collaboration With Nasdaq

Podjetje za upravljanje premoženja s skoraj V višini milijarde dolarjev 160 premoženja v upravljanju je družba Victory Capital objavila, da vstop na trg kriptovalut. Podjetje je sklenilo ekskluzivne sporazume z Nasdaqom in upravljavcem premoženja Hashdex.

Podjetje za upravljanje premoženja, ki vstopa na kripto trg

Victory Capital Holdings Inc. (Nasdaq: VCTR) je v sredo predstavil načrte za vstop na trg kriptovalut. Victory Capital je raznoliko svetovno podjetje za upravljanje premoženja z $ 157. 1 milijarda v premoženju v upravljanju od aprila 30. Podjetje zagotavlja specializirane naložbene strategije za institucije, posrednike, upokojitvene platforme in posamezne vlagatelje.

Družba je dejala, da je njen investicijski svetovalec v celoti v lasti Victory Capital Management Inc. ekskluzivni dogovori “z Nasdaqom in upravljavcem premoženja Hashdex Ltd. pred načrti za vstop na trg kriptovalut in dodal:

Victory Kapital bo ekskluzivni sponzor zasebnih skladov za plasiranje in drugih vozil za ameriške vlagatelje na podlagi Nasdaq Crypto Index (NCI), kripto indeksa z več kovanci, ki sta ga skupaj razvila Nasdaq in Hashdex.

Victory Capital namerava ustanoviti zasebni sklad za akreditirane vlagatelje, ki bo sledil NCI. Ponujal bo tudi zasebna sredstva, ki bodo spremljala indeks referenčnih cen Nasdaq Bitcoin in indeks cen Nasdaq Ethereum.

Sean Wasserman, namestnik predsednik in globalni vodja Nasdaq’s Index and Advisor Solutions je komentiral:

V ekosistemu kriptovalut smo opazili razvijajočo se zrelost. Naše sodelovanje z industrijskimi partnerji, kot sta Victory Capital in Hashdex, pospešuje inovacije na področju digitalnih sredstev.

Kaj menite o vstopu Victory Capital na kripto trg v sodelovanju z Nasdaqom? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Warren Buffett's Berkshire Hathaway Invests in Bitcoin-Friendly Digital Bank

Interactive Brokers to Launch Cryptocurrency Trading End of Summer, CEO Reveals

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments