15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelj premoženja vidi, da cena Bitcoin-a od spodaj pada - trdi, da...

Upravitelj premoženja vidi, da cena Bitcoin-a od spodaj pada – trdi, da trg BTC zavaja

Asset Manager Sees Bitcoin Price Bottoming Out — Says Market Is Mispricing BTC

Upravitelj sklada Brian Kelly pravi, da trg napačno ocenjuje bitcoin in “ko bitcoin dobi to poceni, je to znak dna.” Videti je vrsto “vseh pozitivnih stvari”, ki se odražajo v cenah kriptovalut.

Sredstvo Vodja Brian Kelly pravi, da trg zavaja Bitcoin

Brian Kelly, ustanovitelj in izvršni direktor investicijskega podjetja za digitalne valute BKCM LLC, je bil vprašan, kje vidi ceno bitcoinov naslov v torek v intervjuju za CNBC.

Kelly upravlja sklad BKCM Digital Asset Fund in REX BKCM Blockchain ETF (NYSE: BKC). Je avtor “Bitcoin Big Bang – kako bodo alternativne valute kmalu spremenile svet.” Poleg tega je bil prej upravitelj hedge skladov v Shelter Harbor Capital, kjer je bil soustanovitelj. Je tudi soustanovitelj MKM Partners, borznoposredniške družbe, ki skrbi za institucionalne investicijske menedžerje.

“Ko gledam bitcoin, gre predvsem za učinek omrežja in rast naslova,” je dejal upravljavec premoženja. “Ena ključnih meritev, ki jo gledam pri upravljanju kripto denarja, je, kako hitro rastejo naslovi v primerjavi s trgom, ki pričakuje, da bodo naslovi rasli.”

Sklic na svoj grafikon, je pojasnil : “Rast naslovov je v bistvu položna, vendar se trg uporablja, upadli bomo 20% rasti naslova. Te vrste diferenciala nismo videli od marca 2013. ” Kelly je pojasnil:

Na splošno, ko bitcoin dobi to napačno ceno, je to znak postopka dna … Trg napačno določa, kaj dogaja pod temeljnimi osnovami bitcoinov.

Nadaljeval je: “Torej se ozremo nazaj na marec 2020, ko smo imeli velike razlike, ko je bitcoin znašal 3 USD, 500 in je zaslišala do $ 60, . Iščemo popolnoma enako situacijo, ko se zdi, da Bitcoin poskuša doseči dno. “

Kar zadeva naložbe njegovega sklada, je razkril, da je” osebno dodal našemu skladu ta mesec, ker mislim, da je to tako velika priložnost. V skladu smo dolgi in postajamo daljši. “

Upravitelj sklada je nato menil:” Zdaj pa bi rad videl, da je bitcoin očitno zelo zagon, tako da zdaj moramo videti več cen, ki jim sledijo, in pospešite ta zagon, “poudarja:

Zame zgodba ni t se je spremenil za en bit. Dobivamo institucionalno posvojitev. Dobili smo inflacijsko živo mejo in regulativno, ureditev postajamo zvodeneli. Ne bo prepovedan, govorimo o tem, da ga pripeljemo v zapor.

Ponovil je: “To so vse pozitivne stvari zame in to se zame odraža v teh cenah. «

Kelly so nato vprašali, kako nizka bi lahko bila cena bitcoina in ali $ 30) K je bil dno. “Ne vem, če $ 30, 000 je bil najnižji, «je priznal. “Prepričan sem, da je bilo tako.” Vendar je opozoril, da “ima Bitcoin zabaven način, da izgledaš neumno.” Potrdil je: “Če bi se znižal na $ 20, 000, kupoval bi z obema mojih diamantnih rok zagotovo. “

Se strinjate z Brianom Kelly? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Stock-to-Flow Model Still Intact — 'Starting to look like 2013' S2F Creator Says

Bitcoin's Price Regains Some Losses, Signals Still Show Indecisive Crypto Markets

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments