15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelj sklada Bill Miller, ki je zaradi padca cene BTC padel v...

Upravitelj sklada Bill Miller, ki je zaradi padca cene BTC padel v nesrečo, pravi, da je popravljanje bitcoinov “precej običajno”

Fund Manager Bill Miller Unfazed by Falling BTC Price, Says Bitcoin Correction Is 'Pretty Routine'

Ustanovitelj in glavni investicijski direktor družbe Miller Value Partners, Billa Millerja, ne moti padajoča cena bitcoinov. Čeprav priznava, da je padec cen videti skrajno v primerjavi z borzo, pravi, da je to za kriptovaluto “precej rutinsko”.

Bill Miller vidi Bitcoin Correction kot “Pretty Rutine”

Veteran vlagatelj Bill Miller je ustanovitelj družbe Miller Value Partners in trenutno opravlja funkcijo predsednika in glavni investicijski direktor. Upravlja sklade lastniškega kapitala in strategije dohodkov. Pred Miller Value Partners je bil soustanovitelj Legg Mason Capital Management.

Medtem ko je izjavil, da ne “komentira običajnih nihanj cen delnic ali sredstev”, je Miller za CNBC povedal teden:

Če mi je bilo nekaj všeč po višjih cenah, je varna stava, še bolj mi bo všeč po nižjih cenah .

Miller je nadaljeval: “Popravek bitcoinov, čeprav skrajno, če bi se to zgodilo na delniškem trgu v tako kratkem obdobju , je v skladu s potezami, ki smo jih že velikokrat videli pri bitcoinih. “

Dodal je, da ko je prišel na CNBC, da bi komentiral trg že marca 2020, je bilo “ker je bil ta 4-tedenski padec zgodovinski.” V nasprotju s tem je upravitelj sklada poudaril:

Ta v bitcoinih je precej rutinska.

Miller je že dolgo bikov glede bitcoinov in njegov hedge sklad že vrsto let vlaga v kriptovaluto. Aprila je dejal, da kriptovalute ne vidi kot mehurček, in navedel, da BTC vstopa v mainstream.

Novembra lani je napovedal, da bo vsaka banka izpostavljena do bitcoinov. Od takrat je vse večje število večjih bank začelo ponujati ali nameravajo strankam ponuditi naložbe v bitcoin, vključno z Morgan Stanley, Goldman Sachs, DBS, UBS in Citibank.

Kaj menite o pogledu Billa Millerja na bitcoin? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Crypto Prices Consolidate, Analysts Blame Bitcoin Market Rout on 'Overleveraged Positions'

Ark Invest CEO Reaffirms $500K BTC Price Prediction, Says Bitcoin Is in 'Capitulation Phase'

Oznake v tej zgodbi

Bill Miller, Bill Miller Bitcoin, Bill Miller Bitcoin popravek, Bill Miller cryptocurrency, Bitcoin bubble, Bitcoin popravek, Bitcoin Price, padajoča cena bitcoina, prodaja Bitcoinov, nakup Bitcoinov, padajoča cena, napovedovanje cen, prodaja Bitcoin

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta a članek je zgolj informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments